Verfijn selectie
Aantal artikelen
Thema
  • Geen voorkeur
Product
  • Geen voorkeur
Voorkeur
  • Geen voorkeur
Kleur
  • Geen voorkeur

Samenstelling op reis kerstpakketten


Een aanbod met kerstpakken met het thema 'op reis'. Deze kerstpakketten vormen de basis aan de hand van artikelen die zijn te gebruiken op reis of wanneer u onderweg bent. Ieder jaar zien we dat thema kerstpakketten weer immens populair zijn, en daar kunnen de op reis pakketten niet bij ontbreken. Bekijk de collectie en bestel eenvoudig via de webshop.

Betaal na levering Loop géén enkel risico en betaal de factuur na levering! Nieuw!
Gratis bonuskado Combikaart: bekende Diner Jaarkaart & Erop Uit Voordeelkaart. T.w.v. €74,95,-
Niet gevonden waarnaar u op zoek bent? Klik hieronder op de knop en bekijk al onze 800 kerstpakketten. Bekijk alle kerstpakketten mogelijkheden
De beste reis kerstpakketten met bagage op wielen

Echte op reis kerstpakketten 

De op reis kerstpakketten kenmerken zich door de artikelen die te gebruiken zijn wanneer u op reis gaat. Van rugzakken, tot aan reiskoffers, tot aan trolleys. Tegenwoordig maakt iedereen wel reizen, al is het met de trein van stad tot stad, tot met het vliegtuig naar de andere kant van de wereld. Daarom zijn de op reis kerstpakketten steeds populairder vanwege de bruikbare producten. Indien u twijfelt tussen een aantal op reis kerstpakketten, kunt u altijd de vergelijker gebruiken. Door middel van deze vergelijker kunt u de kerstpakketten naast elkaar zetten, en zo uw favoriete kerstpakket uitkiezen. 

Maatwerk op reis kerstpakketten laten samenstellen

Toch niet gevonden waarnaar u opzoek was? Dan is er ook nog de mogelijkheid om uw kerstpakket zelf samen te laten stellen bij een minimale afname van 75 stuks. Zo kunt u artikelen uit verschillende op reis kerstpakketten combineren, om zo tot u perfect op reis kerstpakket te kopen. Geef uw voorkeuren door aan onze stylisten, en na enkele dagen worden de samengestelde pakketten gefotografeerd en in een offerte naar u toegezonden. Uiteraard kunnen deze pakketten hierna nog gewijzigd worden. 

De mooiste kerstpakketten die u kunt gebruiken voor reizen

Vragen?

Indien u vragen heeft over onze op reis kerstpakketten, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zijn helpen u met al uw vragen en onduidelijkheden. Onze klantenservice is op werkdagen te bereiken van 09:00 tot 17:00 op telefoonnummer 0495-84 32 42. 

Wij wensen u veel succes met het zoeken naar uw favoriete op reis kerstpakket, en zien uw order graag verschijnen.

+31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl Bekijk vergelijking (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. +31 (0) 495 84 32 42 (09/17 uur) info@kerstpakkettenidee.nl