Verfijn selectie
Aantal artikelen
Thema
  • Geen voorkeur
Product
  • Geen voorkeur
Voorkeur
  • Geen voorkeur
Kleur
  • Geen voorkeur

Nieuwjaarsgeschenken personeel en relaties


Bij Kerstpakketten idee vindt u méér dan 700 nieuwjaarsgeschenken voor personeel en zakenrelaties. Voor zowel vrouwen als mannen een mooi assortiment met thema in diverse kleurstellingen en inhoud. Aan de linkerzijde kunt u filteren op kleur, inhoud, product en thema. Navigeer eenvoudig door de mooiste nieuwjaarspakketten en bestel ze eenvoudig online via de webshop.

Betaal na levering Loop géén enkel risico en betaal de factuur na levering! Nieuw!
Gratis bonuskado Combikaart: bekende Diner Jaarkaart & Erop Uit Voordeelkaart. T.w.v. €74,95,-
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsnew
Klantbeoordeling 9.0/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Gratis bonuscadeau
Gratis kadootje voor de besteller
Meer dan 825 kerstpakketten
De gróótste collectie van NL & BE
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsnew
Klantbeoordeling 9.0/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Gratis bonuscadeau
Gratis kadootje voor de besteller
Meer dan 825 kerstpakketten
De gróótste collectie van NL & BE
Niet gevonden waarnaar u op zoek bent? Klik hieronder op de knop en bekijk al onze 800 kerstpakketten. Bekijk alle kerstpakketten mogelijkheden
Nieuwste collectie nieuwjaarsgeschenken voor mannen en vrouwen online

Nieuwjaarsgeschenken voor mannen en vrouwen

Nieuwjaar is iets wat natuurlijk ieder jaar weer uitvoerig gevierd moet worden. Bovendien is het ook een geschikt moment om de mensen die altijd voor u klaar staan te bedanken met een origineel, luxe en leuk nieuwjaarsgeschenk. De keuze bij Kerstpakketten idee is groot en dat betekent dat de collectie zowel mooie nieuwjaarsgeschenken bevat voor mannen als vrouwen. De geschenken voor mannen zijn ietwat stoerder uitgerust met bijvoorbeeld bier en non-food items die gebruikt kunnen worden in de bouw. Denk aan een hamer, bieropener of inhoud gerelateerd aan vrachtwagens of auto's. De nieuwjaarsgeschenken voor vrouwen zijn bijvoorbeeld uitgerust met verzorgingsartikelen van het merk Rituals of praktische items die gebruikt kunnen worden voor in de keuken of wanneer men op reis gaat, denk bijvoorbeeld aan een praktisch trolley kerstpakket.

Nieuwjaarspakketten online kopen

U vindt in onze online groothandel een groot assortiment originele nieuwjaarspakketten. De pakketten kunnen onderling online vergeleken worden door middel van de vergelijkingsfunctie. De functie zet de pakketten overzichtelijk naast elkaar, waardoor inhoud, prijs en alle overige kenmerken van afzonderlijke pakketten met elkaar vergeleken kunnen worden. Van hieruit kan een beslissing gemaakt worden en het juiste nieuwjaarspakket besteld worden. Plaats het pakket in de winkelmand en voer het gewenste aantal stuks in. Doorloop alle stappen en vul de gegevens in. Tevens kan er een gewenste leverdatum opgegeven worden. Wij van Kerstpakketten idee zorgen er voor dat de nieuwjaarspakketten op de geselecteerde datum geleverd worden.

Nieuwjaarsgeschenken en tijd besparen!

Bespaart u zich de moeite om eindeloos de winkels af te struinen waar ze misschien een collectie nieuwjaarsgeschenken hebben: ze staan namelijk allemaal in onze webshop! In onze online groothandel is het eenvoudig om geschikte nieuwjaarsgeschenken te selecteren op basis van prijsklassen en/of categorie. Het vinden en online bestellen van een nieuwjaarsgeschenk, wat volledig voldoet aan uw behoefte wordt in onze webshop eenvoudig gemaakt.

Zelf samenstellen van nieuwjaarsgeschenken

Wanneer de keuze in nieuwjaarsgeschenken niet geheel aan uw wensen voldoet, is het mogelijk om zelf pakketten te laten samenstellen. Hierbij is het essentieel dat wensen en eisen duidelijk omschreven worden, waarna onze stylisten een assemblage kunnen maken. De voorstellen worden gefotografeerd en netjes in een overzichtelijk document gezet. De voorstellen ontvangt u in de mailbox, waarna feedback gegeven kan worden. Op basis van de feedback en de kunde van onze stylisten komt er uiteindelijk een nieuwjaarsgeschenk voor mannen en vrouwen wat geheel aansluit bij uw wensen.

Uitgebalanceerd assortiment nieuwjaarspakketten voor personeel en relaties

Contact of vragen?

Heeft u een vraag inzake onze nieuwjaarsgeschenken, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze klantenservice staat voor u klaar.

+31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl Bekijk vergelijking (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. +31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl