Verfijn selectie
Aantal artikelen
Thema
  • Geen voorkeur
Magazijn
Product
  • Geen voorkeur
Voorkeur
  • Geen voorkeur
Kleur
  • Geen voorkeur

Mooie kerstpakketten


Wat is nou leuker dan het in ontvangst nemen van een mooi kerstpakket? Vaak gekenmerkt door de smaakvolle inhoud en de mooie presentatie. Een kerstpakket kan inmiddels gezien worden als bedrijfsgeschenk nummer 1. We nodigen u uit voor een korte reis waarin we u meenemen naar de oorsprong van dit fenomeen, inzicht geven in de verschillende mooie kerstpakketten die er zijn en we staan tot slot stil bij de meest belangrijke kerstgedachte: waardering.

Betaal na levering Loop géén enkel risico en betaal de factuur na levering! Nieuw!
Gratis bonuskado Combikaart: bekende Diner Jaarkaart & Erop Uit Voordeelkaart. T.w.v. €74,95,-
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsnew
Klantbeoordeling /10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Gratis bonuscadeau
Gratis kadootje voor de besteller
Meer dan 825 kerstpakketten
De gróótste collectie van NL & BE
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsnew
Klantbeoordeling /10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Gratis bonuscadeau
Gratis kadootje voor de besteller
Meer dan 825 kerstpakketten
De gróótste collectie van NL & BE
Niet gevonden waarnaar u op zoek bent? Klik hieronder op de knop en bekijk al onze 800 kerstpakketten. Bekijk alle kerstpakketten mogelijkheden
Kerstpakketten idee voor deze kerstmis.

De geschiedenis van kerstpakketten

Kerstpakketten stammen af van de 19de eeuw. In de tijd van de zogeheten horrorwinters was u lang niet altijd zeker van een grote voedselvoorraad. Mede daarom gingen gedurende de kerstperiode boeren langs huizen met het idee een mooi kerstpakket te schenken. Een desbetreffend pakket was doorgaans uitgerust met het nodige voedsel om de koude maanden door te komen. Ook het personeel dat werkzaam was bij boerenfamilies kreeg gedurende kerst meestal mooie kerstpakketten mee voor thuis.

Naarmate de jaren vorderden hield de traditie stand en werd het uiteindelijk overgenomen door ambachtslieden, met dezelfde insteek van het samenstellen van een mooi pakket voor de ander met voedsel als inhoud. Dit fenomeen is inmiddels overgenomen door bedrijven wereldwijd en tegenwoordig is het schenken van mooie kerstpakketten rondom de kerstperiode populairder dan ooit.

Eindeloze mogelijkheden met kerstpakketten

Door de sterke toename van de populariteit van themapakketten zijn er de laatste jaren steeds meer bedrijven ontstaan die zich richten op het ontwerpen van kerstpakketten. Deze bedrijven bieden de mogelijkheid om mooie kerstpakketten helemaal naar eigen wens samen te laten stellen. Zo kunt u als werknemer uw eigen kerstpakket inrichten en weet u zodoende ook precies wat u kwijt bent.

Er zijn ook tal van originele ideeën rondom mooie kerstpakketten. U heeft inmiddels namelijk ook de mogelijkheid om een kerstpakket te koppelen aan een bepaald land. Dit houdt bijvoorbeeld in dat u een kerstpakket samenstelt met enkel en alleen Griekse producten. Bovendien kan bij het samenstellen van pakketten ook rekening worden gehouden met hobby's en interesses. Denk hierbij bijvoorbeeld aan wellness en beauty kerstpakketten.

Top 3 mooie kerstpakketten

Kerstpakketten idee heeft voor u een top 3 samengesteld van mooie kerstpakketten:

1. Reisje geboekt: Na het geven van dit pakket wilt u spontaan uw koffer pakken en op reis gaan. Met tal van Europese lekkernijen, en als absolute blikvanger een donkerblauwe reistrolley, is dit kerstpakket een lust voor het oog.

2. Schatkist: Middels dit avontuurlijke kerstpakket scoort u ongetwijfeld. Het pakket is uitgerust met 18 verschillende vormen van lekkernijen en wordt geleverd in een mooie massief houten schatkist. 

3. Goud gekleurd XL: Dit mooie gouden kerstpakket staat perfect onder elke kerstboom! Met maar liefst 43(!) artikelen is dit extra large pakket een absolute aanrader voor de feestdagen.

Origineel kerstpakket voor uw medewerkers

Het gaat om waardering

Het geven van mooie kerstpakketten is allemaal wel leuk en aardig, maar rondom kerst gaat het om veel meer dan alleen een mooi pakket: het gaat om waardering. Met de uiteenlopende mogelijkheden wordt dit door mensen nog wel eens over het hoofd gezien. Vandaar dat Kerstpakketten idee u nogmaals herinnert aan deze warme kerstgedachte. Het team van Kerstpakketten idee staat dag in dag uit voor u klaar om u en uw personeel een warme en bovendien onvergetelijke kerst te bezorgen met perfect samengestelde en natuurlijk mooie kerstpakketten.

+31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl Bekijk vergelijking (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. +31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl