Verfijn selectie
Aantal artikelen
Thema
  • Geen voorkeur
Product
  • Geen voorkeur
Voorkeur
  • Geen voorkeur
Kleur
  • Geen voorkeur

Mini kerstpakket met hoge attentiewaarde


Shop een mooi mini kerstpakket online bij Kerstpakketten idee. Het adres waar Nederland zijn of haar mini kerstpakketten online besteld. Kijk op het gemak rond en bestel voordelig online.

Betaal na levering Loop géén enkel risico en betaal de factuur na levering! Nieuw!
Gratis bonuskado Combikaart: bekende Diner Jaarkaart & Erop Uit Voordeelkaart. T.w.v. €74,95,-
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsnew
Klantbeoordeling 9.0/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Gratis bonuscadeau
Gratis kadootje voor de besteller
Meer dan 825 kerstpakketten
De gróótste collectie van NL & BE
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsnew
Klantbeoordeling 9.0/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Gratis bonuscadeau
Gratis kadootje voor de besteller
Meer dan 825 kerstpakketten
De gróótste collectie van NL & BE
Niet gevonden waarnaar u op zoek bent? Klik hieronder op de knop en bekijk al onze 800 kerstpakketten. Bekijk alle kerstpakketten mogelijkheden
Een mini kerstpakket met hoge attentiewaarde

Goedgevulde mini kerstpakketten

De mini kerstpakketten zijn verkrijgbaar in alle soorten, kleuren en prijzen. Een mini kerstpakket is al verkrijgbaar vanaf €5,65. De geschenken variëren van inhoud. Denk aan een wijnkoker met daarin een heerlijke Franse wijn tot aan een doosje ambachtelijke Belgische bonbons. Alles is mogelijk bij Kerstpakketten idee.

Ieder jaar weer populair

Een mini kerstpakket wordt ook veelvuldig besteld bij een traditioneel kerstpakket. Zie het als een soort van siteorder. De werkgever kan op deze manier twee kerstpakketten overhandigen, te noemen een grote doos vol met lekkers en een mini kerstpakketje in de vorm van een fantastische wijn uit de mooiste wijnstreken van Italië of Frankrijk. Dit alles is mogelijk bij ons kerstpakketten bedrijf.

Een mini kerstpakket met een grote verrassing

De mini kerstpakketjes hebben stuk voor stuk een hoge attentiewaarde en zijn verpakt in de mooiste doosjes, mandjes of kokers. De geschenkjes zijn geschikt als kerst relatiegeschenk voor zakenpartners maar ook als kerstpakket voor het personeel. Het verrassingselement is bij ieder mini kerstpakket verschillend en hangt af van het thema. Kortom, met de keuze voor Kerstpakketten idee zit u altijd goed!

Betalen en laten leveren

Wanneer u een keuze heeft gemaakt kunt u de bestelling in gang gaan zetten. Selecteer het aantal gewenste mini kerstpakketten en plaats ze in de winkelwagen. Tijdens het betalen kunt u kiezen voor 'achteraf betalen'. Deze betaalmethode wordt exclusief aangeboden op Kerstpakkettenidee.nl en hiermee betaalt u de kerstpakketten op rekening na aflevering van de order. Tevens kunt u een gewenste leverdatum kiezen. Let wel: Hou minimaal 4 werkdagen tussen de leverdatum en de datum van uitreiking. Dit in verband met externe omstandigheden die kunnen zorgen voor complicaties in de uitlevering van de mini kerstpakketjes.

Mini kerstgeschenken voor personeel en partners

Vragen of onduidelijkheden?

Tijdens de zoektocht naar dat ene mooie mini kerstpakket kan het onverhoopt voorkomen dat er onduidelijkheden of vragen zijn. Schroom niet en neem direct contact op met onze supportafdeling. Zij kunnen u verder helpen zodat u een geschikt mini kerstpakket vindt.

+31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl Bekijk vergelijking (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. +31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl