Verfijn selectie
Aantal artikelen
Thema
  • Geen voorkeur
Product
  • Geen voorkeur
Voorkeur
  • Geen voorkeur
Kleur
  • Geen voorkeur

Ludieke kerstpakketten


Bent u opzoek naar ludieke kerstpakketten voor uw werknemers? Kerstpakketten met een speels tintje zorgen altijd voor een lach. Kijk daarom snel in ons assortiment om te kijken welk ludiek kerstpakket bij uw onderneming past en bestel deze eenvoudig online!

Betaal na levering Loop géén enkel risico en betaal de factuur na levering! Nieuw!
Gratis bonuskado Combikaart: bekende Diner Jaarkaart & Erop Uit Voordeelkaart. T.w.v. €74,95,-
Niet gevonden waarnaar u op zoek bent? Klik hieronder op de knop en bekijk al onze 800 kerstpakketten. Bekijk alle kerstpakketten mogelijkheden
Ludieke kerstpakketten die spraakmakend zullen zijn bij uw personeel

Kerstpakketten speciaal voor uw werknemers

Wanneer u werknemers het hele jaar hard hebben gewerkt, wilt u ze aan het einde van het jaar natuurlijk belonen. Wanneer werknemers beloont worden, zal dit positief werken op de binding tussen het bedrijf en de werknemers. En wanneer kunt u nou u werknemers beter belonen dan in de warme en gezellige periode met Kerstmis? Wanneer u opzoek gaat naar ludieke kerstpakketten, kan dit een hele opgave zijn. U wilt natuurlijk hét perfecte kerstpakket voor uw werknemers en dit begrijpen wij maar al te goed. Daarom hebben wij voor u een selectie gemaakt uit de meest ludieke kerstpakketten van ons ruim 700 tellende kerstpakketten assortiment.

Waar moeten ludieke kerstpakketten aan voldoen

Deze kerstpakketten hebben een aantal eisen waar ze aan moeten voldoen, want ze moeten natuurlijk zo ludiek mogelijk zijn! Ludieke kerstpakketten zijn opvallend en spraakmakend, maar wel op een positieve manier. Door deze kerstpakketten kunt u er zeker van zijn dat u een lach kunt toveren op het gezicht van uw werknemers. Deze kerstpakketten hebben een leuke of grappige inhoud, een spraakmakend kleurtje of een persoonlijke ludieke tekst. Denk bijvoorbeeld eens aan een kerstpakket met dartsbord en bier. Sportiviteit gecombineerd met bier! Meer ludiek kan niet toch? Een kerstpakket is natuurlijk altijd leuk om te geven. Met de talloze mogelijkheden die de kerstpakketten tegenwoordig hebben, is het altijd weer een uitdaging om uw personeel te kunnen verrassen. Echter wanneer u de kerstgedachte dicht bij u draagt, zal dit zeker goed komen! Het is tenslotte een blijk van waardering naar uw personeel.

Tal van mogelijkheden 

Door de sterke toename bij de vraag naar kerstpakketten zijn er sinds de laatste jaren tal van bedrijven bijgekomen die kerstpakketten aanbieden. Wij bieden u de mogelijkheid om ludieke kerstpakketten helemaal naar eigen wens samen te kunnen stellen. Zo kunt u als werkgever uw eigen kerstpakket samenstellen, zodat u overtuigt bent dat het aan al uw behoefte en wensen voldoet! Er zijn tal van mogelijkheden op het gebied van originele ideeën bij kerstpakketten. Tegenwoordig wordt er rekening gehouden met de vele trends die er spelen, wat jaarlijks resulteert in veel verschillende thema pakketten. Zo zijn er bijvoorbeeld Spaanse, Italiaans, Wellness of BBQ kerstpakketten! Bij deze kerstpakketten is het immers ook mogelijk om er een ludiek tintje aan te geven, zodat u kerstpakket zeker spraakmakend zal zijn op de werkvloer.

Hippe kerstpakketten die voldoen aan de laatste trends

Vragen?

Wanneer u nog vragen heeft over ludieke kerstpakketten, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze experts! Zij zitten dagelijks voor u klaar tussen 9.00 en 17.00. Door de jaren lange kennis en ervaring kunnen zij u optimaal van dienst zijn bij de keuze tussen verschillende kerstpakketten. Wij wensen u alvast een geslaagde Kerstmis toe en uiteraard veel plezier tijdens het shopppen in onze kerstpakkettenwinkel!

+31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl Bekijk vergelijking (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. +31 (0) 495 84 32 42 (09/17 uur) info@kerstpakkettenidee.nl