Verfijn selectie
Aantal artikelen
Thema
  • Geen voorkeur
Magazijn
Product
  • Geen voorkeur
Voorkeur
  • Geen voorkeur
Kleur
  • Geen voorkeur

Kerstpakketten voor vrouwen


Op de pagina vindt u een uitgebalanceerde collectie 'kerstpakketten voor vrouwen'. De pakketten zijn samengesteld door vrouwen en voor vrouwen. Het aanbod bevat inhoud en kleurstellingen afgestemd op de dames.

Betaal na levering Loop géén enkel risico en betaal de factuur na levering! Nieuw!
Gratis bonuskado Combikaart: bekende Diner Jaarkaart & Erop Uit Voordeelkaart. T.w.v. €74,95,-
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsnew
Klantbeoordeling /10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Gratis bonuscadeau
Gratis kadootje voor de besteller
Meer dan 825 kerstpakketten
De gróótste collectie van NL & BE
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsnew
Klantbeoordeling /10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Gratis bonuscadeau
Gratis kadootje voor de besteller
Meer dan 825 kerstpakketten
De gróótste collectie van NL & BE
Niet gevonden waarnaar u op zoek bent? Klik hieronder op de knop en bekijk al onze 800 kerstpakketten. Bekijk alle kerstpakketten mogelijkheden
Goedgevulde kerstpakketten voor vrouwen bestaande uit vrouwelijke artikelen

Een origineel kerstpakket voor dames

De dames kerstpakketten zijn ieder jaar weer een groot succes. De collectie bevat de mooiste artikelen en is online direct te bestellen. Onze pakketten bevatten verschillende mooie luxe producten, waarmee u succesvol uw vrouwelijke personeelsleden kunt bedanken voor hun inzet. De  vrouwen kerstpakketten die u aantreft op Kerstpakketten idee zijn samengesteld door vrouwen. Zij weten immers als geen ander waar een succesvol pakket uit moet bestaan. Heeft u naast vrouwen ook mannen bij u op de vloer werken? Daarvoor hebben wij ook speciaal kerstpakketten voor mannen

Het juiste kerstpakket voor vrouwen kiezen

Een speciaal kerstpakket voor een vrouw vinden hoeft absoluut niet lastig te zijn. Per bedrijf zal het budget per pakket natuurlijk verschillen. Een voordeliger pakket betekent echter niet dat het pakket van mindere kwaliteit is. Alle pakketten zijn vanzelfsprekend van de hoogste kwaliteit, het verschil zit alleen in de grootte of de hoeveelheid producten waaruit het geschenk bestaat. Een kerstpakket voor vrouwen bestaat meestal uit meerdere kleine geschenken gecombineerd met fellere kleuren. Er zijn enkele kleuren die bij vrouwen geliefd zijn, denk hierbij aan witte, gouden en zilveren kerstpakketten. Zo heeft de ontvangster meer dingetjes om uit te pakken.

Kerstpakketten idee maakt het voor u ontzettend makkelijk om het perfecte kerstpakket voor een vrouw te vinden. U kunt filteren op verschillende categorieën. Kies ervoor om zelf een pakket samen te stellen of kies voor een reeds samengesteld pakket. De pakketten die al samengesteld zijn, zijn verdeeld op prijsklassen. U vult het aantal pakketten in dat u nodig heeft en het bestellen is vervolgens heel eenvoudig en snel gebeurd.  

Inhoud van het dames kerstpakket

De dames kerstpakketten zijn veelal gevuld met lichaamsverzorgingsartikelen, wellness alsmede artikelen gericht op gezelligheid en huishouden. Zo zijn er pakketten gericht op wijn en voedsel of op lichaamsverzorging. Een dagje erop uit of een diner voor 2 wordt ook altijd ontzettend gewaardeerd.  

U kunt ook een selectie maken uit het aanbod van hieronder:

  • Kleur Rood
  • Wellness
  • Wijn
  • Verzorging
  • Chocolade

Dit zijn de meest geliefde productcategorieën en spreken over het algemeen de meeste vrouwen aan. Het zijn namelijk producten die in principe door iedereen gebruikt kunnen worden. U kunt bijvoorbeeld ook een thema bedenken voor de pakketten, zoals ontspanning. Dan kan het pakket bestaan uit heerlijk geurende bad- en doucheproducten, gezichtsmaskers en cosmeticaproducten. Ook onder deze categorie vallen geurkaarsen, badhanddoeken en zelfs wijn. Welke vrouw houdt er namelijk niet van een heerlijk bubbelbad met geurkaarsen, een glaasje wijn en heerlijke chocolade om even lekker te ontspannen? 

Echte dames kerstpakketen met vrouwelijk thema

Neem vrijblijvend contact met ons op

Indien u vragen heeft of meer informatie wenst, kunt u telefonisch of via e-mail contact met ons opnemen. Wij doen ons best om al uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Wees er vlug bij en bestel uw favoriete vrouwelijk kerstpakket online via onze webshop.

+31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl Bekijk vergelijking (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. +31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl