Verfijn selectie
Filters
Aantal artikelen
Thema
  • Geen voorkeur
Product
  • Geen voorkeur
Voorkeur
  • Geen voorkeur
Kleur
  • Geen voorkeur

Mooie kerstpakketten met een snijplank 


Iedereen kent ze wel, de Hollandse borrel avondjes waar het snijplankje om tafel vol ligt met heerlijke worstjes en kaasjes. Elke Nederlander is er gek op! Kijk dus snel in ons assortiment welke snijplanken wij aanbieden!

Mooie kerstpakketten met een snijplank

Hoge kwaliteit snijplanken 

Onze kerstpakketten zijn met zorg samengesteld. Daarom vindt u bij ons alleen de beste snijplanken die er te vinden zijn. Snijplanken zijn natuurlijk ook veel gebruikt, en komen dus altijd goed van pas in ieders huis. Het is een gemak om een snijplank te gebruiken bij het snijden van vlees, kaas of andere gerechten. Hierdoor komt een snijplank ook altijd van pas. Ook zijn ze uiterst geschikt voor de Hollandse borrel avond. Iedereen weet natuurlijk wanneer het moment daar is op verjaardagsfeestjes wanneer de snijplank vol lekkernijen tevoorschijn komt. Van kaas, tot worst en ander lekkers. Natuurlijk zien de snijplanken die wij aanbieden er top uit wanneer ze op tafel staan. Alle kerstpakketten met een snijplank zijn ook samengesteld met vele etenswaren. Zo komt u nooit eten te kort om te serveren op uw snijplank. Het eten varieert van de heerlijkste Mediterraanse tapas tot aan de typische Nederlandse gerechten. Dit kerstpakket is ook perfect voor dat ene avondje op de bank met een lekker wijntje. Zo is er keus voor iedereen!

Liever geen snijplank bij uw kerstpakket?

Kerstpakketten Idee is rijk aan verschillende soorten kerstpakketten. Wilt u liever een kerstpakket zonder snijplank? Dan is er nog genoeg keus voor u! Kijk bijvoorbeeld eens naar onze verschillende thema's. Bij deze thema's heeft u keuze uit gadgets, Spaans of bijvoorbeeld gouden kerstpakketten. Met gadgets kunt u uw personeel altijd blij maken! Iedereen kan tegenwoordig wel een powerbank gebruiken. Heeft u personeel dat liever een avondje op de bank vertoeft met heerlijke Spaans tapas en een flesje wijn? Dan is dit natuurlijk ook mogelijk bij Kerstpakketten Idee.  

Ludieke kerstpakketten met mooie snijplanken

Vindt u niet uw juiste kerstpakket?

Wanneer u niet uw juiste kerstpakket vindt kunt u er nog altijd voor kiezen om zelf een kerstpakket samen te stellen wanneer u afname minimaal 50 stuks is. Zo kunt u uw voorkeuren doorgeven aan onze stylisten, en zij gaan er dan hard mee aan de slag om voor u uw perfecte kerstpakket samen te stellen. Heeft u bijvoorbeeld werknemers die geen alcohol drinken, of geen varkensvlees eten? Hier wordt allemaal rekening mee gehouden. Zo weet u zeker dat u een perfecte kerstpakket tegemoet gaat!

+31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl Bekijk vergelijking (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Nieuwe collectie
Druk bezig met de nieuwe collectie van 2019 We zitten nu al voor u klaar, neem telefonisch contact met ons op of vul onderstaand formulier in:
Bekijk de actie