Verfijn selectie
Aantal artikelen
Thema
  • Geen voorkeur
Product
  • Geen voorkeur
Voorkeur
  • Geen voorkeur
Kleur
  • Geen voorkeur

Kerstpakketten reiskoffers voor de vakantieganger


Iedereen gaat er wel eens een keer tussen uit. Al is het een dagje, een weekend of een paar weken, een koffer kan altijd van pas komen. Kijk dus snel naar ons assortiment kerstpakketten met reiskoffers om te komen tot uw favoriete keuze!

Betaal na levering Loop géén enkel risico en betaal de factuur na levering! Nieuw!
Gratis bonuskado Combikaart: bekende Diner Jaarkaart & Erop Uit Voordeelkaart. T.w.v. €74,95,-

Op het moment zijn we druk bezig met het samenstellen van de nieuwe collectie voor 2020. Deze komt medio juli online.

Heeft u vragen of wilt u een pakket laten samenstellen?
Neem dan contact op.

Niet gevonden waarnaar u op zoek bent? Klik hieronder op de knop en bekijk al onze 800 kerstpakketten. Bekijk alle kerstpakketten mogelijkheden
Mooiste kerstpakketten 2018 met reiskoffers

Voor de echte reiziger

Deze kerstpakketten met reiskoffers zijn samengesteld voor de echte reiziger. Bij deze kerstpakketten vindt u echte kwaliteitskoffers. Hierdoor kunt u lekker ontspannen op vakantie. Deze reiskoffer kerstpakketten zijn ook nog eens rijkelijk gevuld met etenswaar. Zo hoeft u zeker niet bang te zijn om honger te hebben onderweg. Weet u dat er veel reizigers onder uw werknemers zijn? Dan is dit het perfecte cadeau! Zo kunnen ze meteen met hun nieuwe koffers op wintersport, of in de zomervakantie lekker Europa verkennen. Alle koffers zijn van hoge kwaliteit door de merken die wij aanbieden. Zo is er ook nog keuze uit verschillende kleuren koffers, van zwart, tot blauw en wit. Zo is er voor iedereen een kleur. Het pakket is met zorg samengesteld, zodat iedereen een mooi kerstpakket met reiskoffer heeft. Buiten kerstpakketten met een koffer zijn er ook nog andere kerstpakketten met reisartikelen, denk hierbij aan trolleys of tassen.

Waarom een kerstpakket met reiskoffer?

Nederlanders houden natuurlijk van reizen. Zo gaan gemiddeld elk jaar 13 miljoen Nederlanders op vakantie. Daarom zal een kerstpakket met een reiskoffer nooit slecht vallen, omdat iedereen hem wel kan gebruiken. Nederlanders staan er ook om bekend om echte wintersporters te zijn. Na Kerstmis trekken veel mensen erop uit om de de bergen vol sneeuw weer te bezoeken. Hierdoor kunnen ze meteen gebruik maken van hun nieuwe kwaliteitskoffers.

Geen kerstpakket met reiskoffer?

Kerstpakketten Idee is rijk aan kerstpakketten. Wilt u liever een ander kerstpakket dan een kerstpakket met een koffer? Dan is er nog genoeg keuze voor u. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze thema kerstpakketten. Hier staan vele thema's tussen, zoals Spaans, Italiaans, Pools of Interieur. Interieur kerstpakketten zitten vol met leuke woon accessoires. Hiermee kunt u uw steentje bijdragen aan het huis van uw werknemer met bijvoorbeeld een leuke lantaarn. Hiermee kunnen uw medewerkers heerlijke delicatessen proeven van over heel de wereld. Liever een hele avond vertoeven met tapas, of als een echte Italiaan een heerlijk bord pasta weg werken? Die keuze is geheel aan u!

Ruim gevulde kerstpakketten met reiskoffer om te lunchen onderweg

Vindt u niet wat u wil?

U kunt er ook nog altijd voor kiezen om een kerstpakket zelf samen te stellen. Bij een minimale afname van 50 stuks kunt u uw voorkeuren doorgeven aan onze stylisten. Zij gaan dan hard aan de slag om het perfecte kerstpakket voor u samen te stellen. Zo weet u zeker dat het kerstpakket geheel naar uw wensen is, en u een perfecte Kerstmis tegemoet kan gaan!

+31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl Bekijk vergelijking (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. +31 (0) 495 84 32 42 (09/17 uur) info@kerstpakkettenidee.nl