Verfijn selectie
Aantal artikelen
Thema
  • Geen voorkeur
Product
  • Geen voorkeur
Voorkeur
  • Geen voorkeur
Kleur
  • Geen voorkeur

Kerstpakketten voor particulieren


Bent u als particulier opzoek naar kerstpakketten? Dan zit u goed bij ons! Ons ruimte assortiment is uiterst geschikt om een kerstpakket voor vrienden, familie of kennissen te vinden. Verras ze daarom eens met een leuk kerstpakketje in December.

Betaal na levering Loop géén enkel risico en betaal de factuur na levering! Nieuw!
Gratis bonuskado Combikaart: bekende Diner Jaarkaart & Erop Uit Voordeelkaart. T.w.v. €74,95,-
Niet gevonden waarnaar u op zoek bent? Klik hieronder op de knop en bekijk al onze 800 kerstpakketten. Bekijk alle kerstpakketten mogelijkheden
Kerstpakket samenstellen voor particulieren

Kerstpakketten particulier bestellen

Bij het bestellen van kerstpakketten, wordt altijd gedacht aan bedrijven. Het zijn ook voornamelijk bedrijven die kerstpakketten bestellen natuurlijk. Echter kan het altijd voorkomen dat u als particulier opzoek bent naar kerstpakketten. Daarom hebben wij ook kerstpakketten voor particulieren. Wilt u als particulier eens een leuk kerstpakketje schenken aan familie of vrienden? Geen probleem! Als kerstpakketten particulier zit u helemaal goed bij Kerstpakketten Idee. Er zijn wel een aantal zaken waarop u moet letten als particulier. Dit leggen wij u graag uit.

Kerstpakket keuze particulier

Als particulier heeft u evenveel keuze uit kerstpakketten als bedrijven. Kerstpakketten Idee kan u hierdoor voorzien van een enorme keuze uit verschillende kerstpakketten. Let wel op, de prijzen die vermeld zijn zijn inclusief BTW. U als particulier krijgt namelijk geen BTW terug, waardoor het bedrag zal blijven op de prijs inclusief BTW. Kerstpakketten Idee verkoopt alleen kerstpakketten vanaf 5 stuks. Hierdoor is de minimale afname dus 5 kerstpakketten per bestelling. Minder kerstpakketten is voor ons helaas niet te overzien. Verder dient u rekening te houden met de verzendkosten voor particulieren kerstpakketten is het palletbedrag. Wij proberen ieder jaar de verzendkosten zo laag mogelijk voor u te houden.

Mooiste geschenken voor u als particulier

Bent u nieuwsgierig naar wat wij te bieden hebben voor u als particulier? Kijk dan snel in ons kerstpakketten assortiment. Ieder jaar vernieuwen wij ons particulieren kerstpakketten assortiment. Hierdoor blijven de kerstpakketten ieder jaar weer uniek. Dit jaar rijken de thema's van Spaans, Italiaans tot aan wellness. Zo proberen wij aan ieders interesses te voldoen. Particulieren kerstpakketten zijn daarom uiterst geschikt voor naaste die u eens op een leuke manier wilt verrassen. In het begin van het jaar gaan onze trendwatchers al aan het werk om opzoek te gaan naar de wensen en behoeften met betrekking tot de kerstpakketten.

Kerstpakketten bezorgen voor particulieren afnemers

Vragen?

Heeft u nog vragen over particulieren kerstpakketten? Onze klantenservice zit iedere dag voor u klaar tussen 9.00-17.00. Door de jaren lange ervaring kunnen zij u uitstekend van dienst zijn bij de zoektocht naar uw favoriete kerstpakket.

+31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl Bekijk vergelijking (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. +31 (0) 495 84 32 42 (09/17 uur) info@kerstpakkettenidee.nl