Verfijn selectie
Aantal artikelen
Thema
  • Geen voorkeur
Product
  • Geen voorkeur
Voorkeur
  • Geen voorkeur
Kleur
  • Geen voorkeur

Kerstpakketten op rekening kopen en achteraf betalen middels een factuur


Kerstpakketten idee is de eerste Nederlandse leverancier waarbij u kerstpakketten op rekening kunt kopen. Tot een bedrag van maximaal €10.000,- inclusief btw is het mogelijk om de factuur achteraf te betalen. U ontvangt de levering en betaalt de factuur binnen 14 dagen na de besteldatum.

Betaal na levering Loop géén enkel risico en betaal de factuur na levering! Nieuw!
Gratis bonuskado Combikaart: bekende Diner Jaarkaart & Erop Uit Voordeelkaart. T.w.v. €74,95,-
Niet gevonden waarnaar u op zoek bent? Klik hieronder op de knop en bekijk al onze 800 kerstpakketten. Bekijk alle kerstpakketten mogelijkheden
Kerstpakketten op rekening kopen

Betaal de factuur achteraf binnen 14 dagen

Ontvang de bestelling en betaal de factuur achteraf binnen 14 dagen na levering. Houdt hierbij rekening met de kerstvakantie en oud op nieuw, en voorkom herinneringen en aanmaningen. Kiezen voor 'betalen op factuur' doet u in de winkelwagen bij het afrekenen. Shop op uw gemak door de mooiste kerstpakketten aanbiedingen en betaal 100% na levering.

Controlecheck en achteraf betaal procedure

Het op rekening kunnen betalen van de kerstpakketten factuur wordt mogelijk gemaakt door een samenwerking met een externe partij die de achteraf betaalmogelijkheid faciliteert in onze kerstpakketten webshop.

Om gebruik te kunnen maken van het achteraf betalen van de kerstpakketten wordt er een online acceptatiecheck uitgevoerd door betreffende externe partij. De check vindt plaats nadat u enkele bedrijfsgegevens heeft ingevoerd, waaronder het KvK-nummer. Komt uw bedrijf niet door de check dan kunt u de bestelling voldoen door middel van een andere betaalmethode. Denk aan iDeal, Creditcard of Bankoverschrijving.

Indien u onverhoopt niet door de controlecheck komt, dan kan dit diverse redenen hebben. De check vindt plaats door een externe instantie en wij hebben helaas dan ook geen inzicht in de reden van afwijzing. Dit heeft onder andere te maken met privacy en informatie die zij bezitten en wij van Kerstpakketten idee niet hebben. Mocht u de reden van afwijzing willen weten dan kunt u contact opnemen met de firma die het achteraf betalen van de kerstpakketten faciliteert in onze webwinkel.

Administratiekosten bij betaalmethode 'Achteraf op rekening'

Kerstpakketten betalen op rekening vormt een heleboel extra administratieve werkzaamheden met zich mee. Daardoor vragen wij 3% administratiekosten voor het achteraf betalen van de kerstpakketten. Het voordeel hierbij is dat u de factuur 14 dagen na de levering pas hoeft te voldoen. De betaling geschiedt niet rechtstreeks aan Kerstpakketten idee, maar dient voldaan te worden aan het bedrijf wat op rekening kopen mogelijk maakt. Hier krijgt u te zijner tijd bericht van.

Het kerstpakket achteraf betalen op factuur

Vragen of onduidelijkheden

Indien er vragen of onduidelijkheden zijn met betrekking tot het aankopen van kerstpakketten op rekening, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij proberen u te helpen met iedere vraag en zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:00 uur. Veel plezier met de zoektocht naar de mooiste XL kerstpakketten.

+31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl Bekijk vergelijking (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. +31 (0) 495 84 32 42 (09/17 uur) info@kerstpakkettenidee.nl