Nog 159 dagen tot kerst!

Kerstpakketten idee is vernieuwd!

Na maandenlang hard werken aan onze vernieuwde website mag het resultaat er nu toch echt zijn. De nieuwe kerstpakkettenidee.nl is een zeer overzichtelijke en aantrekkelijke website geworden, waar u in alle rust een kijkje kunt nemen in onze nieuwe, meer uitgebreide collectie kerstpakketten.  

Nieuwe categorieën

Om te voorzien in de gemakken van de klant zijn de soorten pakketten onderverdeeld in 5 categorieën: Kerstpakketten, Wijnkado's, Eigen keuze pakketten, Wellnesspakketten en Maatwerk oplossingen. Betreffende categorieën zijn dan weer onder te verdelen in verschillende prijsklassen. Andere toevoegingen van categorieën zijn: Thema, Magazijn, Product, Voorkeur en Kleur. Zo kan de klant op zijn of haar wensen filteren. De scheiding van deze verschillende categorieën zorgen voor een overzichtelijke zoektocht naar het perfecte kerstpakket.

Vergelijken van meerdere pakketten

Als een klant graag verschillende pakketten met elkaar wilt vergelijken is dit nu mogelijk. Aan elk pakket is een functie toegevoegd waar het pakket kan worden toegevoegd aan een vergelijking. Vervolgens kan er op een andere pagina vergeleken worden, waar prijs, inhoud en aantal artikelen overzichtelijk naast elkaar staan. Dit alles zorgt ervoor dat een klant de beste keuze voor zijn of haar bedrijf kan maken en niet voor verrassingen komt te staan.

Responsive webdesign

Vanaf nu is de webshop responsive opgebouwd waardoor het mogelijk is om eenvoudig te navigeren op elk gewenst apparaat. Dit wil zeggen dat de website meeschaalt met de afmetingen van het scherm waarmee u Kerstpakkettenidee.nl bezoekt. Door deze aanpassing is het gebruiksvriendelijker geworden om op een tablet of mobiele telefoon de website te bezoeken.

Neem gerust een kijkje op onze website en mochten er vragen en/of opmerkingen zijn, neem dan gerust contact met ons op.

Premium kerstpakketten
Gratis bonuscadeau's Laagste prijsgarantie Leverdatum zelf kiezen
Hoofdkantoor Staat 42 6031 EM, Nederweert +31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl
Overboeking iDeal VISA Bancontact PayPal Mastercard Maestro
Facebook Google+ LinkedIn Youtube
Inpakcentrales van Kerstpakketten idee De locaties van onze inpakcentrales
Copyright © 2018 - Kerstpakketten idee - Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Sitemap
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
+31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl
Nieuwe collectie
Collectie 2018 medio juli online! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ben als eerste op de hoogte!
5% Korting
Bekijk de actie