Nog 159 dagen tot kerst!

Is het kerstpakket belasting aftrekbaar?

Kerstpakketten zijn misschien wel de kostenpost die werkgevers niet graag zien aan het einde van het jaar. Maar het zorgt wel voor waardering van je medewerkers. Vanaf dit jaar is er wel een voordeel bijgekomen. Vanaf 1 januari 2015 is het namelijk mogelijk om belastingvrij kerstpakketten te geven.

Vrije ruimte

Dit is allemaal mogelijk door de vernieuwde werkkostenregeling (WKR), verplicht voor alle werkgevers. Dit houdt in dat maximaal 1,2% van het totale fiscale loon besteedbaar is aan onbelaste vergoedingen en giften aan uw werknemers. Het is een zeer grote versimpeling voor werkgevers. De vele moeilijke regels die er eerst golden zijn hiermee weggevallen en dat maakt alles rondom de kerstpakketten belasting een stuk eenvoudiger voor u als werkgever.

Opletten geblazen

1,2% is écht het maximale dat je onbelast mag uitgeven. Alles wat boven de 1,2% zit moet namelijk 80% eindheffing over betaald worden. Ook zijn er nog een aantal vrijstellingen die altijd belastingvrij zijn.

Ideeën voor kerstpakketten

Nu het voor u duidelijk is dat de kosten gewoon belastingvrij zijn, kunt u met een gerust hart op zoek naar nieuwe ideeën voor kerstpakketten. Kies dit jaar bijvoorbeeld eens voor een eigen keuze kerstpakket, hier kunnen uw medewerkers op basis van punten producten uitkiezen in een speciaal voor u gepersonaliseerde webshop. Dit alles wordt geleverd door middel van een gepersonaliseerd pasje in een luxe giftbox. Een perfect geregeld en zeer origineel idee voor aankomende kerst.

Bent u ook overtuigd? Neem dan snel een kijkje tussen ons zeer uitgebreide assortiment, of neem contact met ons op zodat wij iets voor u speciaal kunnen gaan samenstellen!

Premium kerstpakketten
Gratis bonuscadeau's Laagste prijsgarantie Leverdatum zelf kiezen
Hoofdkantoor Staat 42 6031 EM, Nederweert +31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl
Overboeking iDeal VISA Bancontact PayPal Mastercard Maestro
Facebook Google+ LinkedIn Youtube
Inpakcentrales van Kerstpakketten idee De locaties van onze inpakcentrales
Copyright © 2018 - Kerstpakketten idee - Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Sitemap
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
+31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl
Nieuwe collectie
Collectie 2018 medio juli online! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ben als eerste op de hoogte!
5% Korting
Bekijk de actie