Verfijn selectie
Aantal artikelen
Thema
  • Geen voorkeur
Magazijn
Product
  • Geen voorkeur
Voorkeur
  • Geen voorkeur
Kleur
  • Geen voorkeur

Rijkgevulde kerstpakketten met tassen


Tassen komen altijd wel van pas bij uw werknemers. Daarom kunt u er nooit genoeg van hebben. Kijk dus snel naar ons assortiment om te komen tot de tas die past bij uw werknemers!

Betaal na levering Loop géén enkel risico en betaal de factuur na levering! Nieuw!
Gratis bonuskado Combikaart: bekende Diner Jaarkaart & Erop Uit Voordeelkaart. T.w.v. €74,95,-
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsnew
Klantbeoordeling /10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Gratis bonuscadeau
Gratis kadootje voor de besteller
Meer dan 825 kerstpakketten
De gróótste collectie van NL & BE
Niet gevonden waarnaar u op zoek bent? Klik hieronder op de knop en bekijk al onze 800 kerstpakketten. Bekijk alle kerstpakketten mogelijkheden
Kerstpakket met tas die altijd van pas komt

Ruim assortiment kerstpakketten met een tas

Wanneer u opzoek bent naar een kerstpakket met een  tas bent u hier op het juiste adres. Als uw werknemers jong of oud zijn, kerstpakketten met een tas komen altijd van pas. Als ze nou onderweg zijn naar de sportschool, of op reis gaan naar de andere kant van Europa. Tassen komen altijd van pas, want een makkelijkere manier om spullen mee te nemen is er niet. En wat is er nou beter dan ook nog eens veel etenswaren bij deze kerstpakketten te krijgen?

Origineel kerstpakketten met een tas

Hoe origineel is het om een mooie tas te geven bij uw kerstpakket? Traditionele kerstpakketten met etenswaren zijn al jaren razend populair. Echter is het dus ook leuk om hier een twist aan te geven. Geef bijvoorbeeld bij deze  etenswaren ook een leuke tas, of een andere leuke gadget! Tassen komen altijd goed uit, want ze zijn bijna elke dag nodig. Onze kerstpakketten met een tas worden samengesteld met alleen de beste merken  tassen. Hier zijn onze stylisten het hele jaar hard naar op zoek, om zo de beste prijs kwaliteit voor u te verkrijgen.

Kijk eens rond in ons assortiment

Ons assortiment is rijk aan verschillende soorten thema's! Denk hier bijvoorbeeld eens aan Spaanse of Belgische kerstpakketten. Met een Spaans kerstpakket zorgt u ervoor dat uw werknemers lekker een avondje kunnen genieten van de heerlijkste tapas. Door een Belgisch kerstpakket kunnen uw werknemers genieten van lekkere Belgische speciaal bieren of chocolade. Wilt u uw werknemers even laten ontspannen na een jaar lang hard werken? Kijk dan eens rond bij onze wellness kerstpakketten.

Kerstpakket tassen die hoog gewaardeerd zijn

Vindt u niet het juiste kerstpakket?

Wanneer u niet het juiste kerstpakket voor uw werknemers vindt, biedt Kerstpakketten Idee ook de mogelijkheid om zelf kerstpakketten samen te stellen bij een afname van minimaal 50 stuks. Zo kunt u uw voorkeuren doorgeven aan onze stylisten, en dan gaan zij er hard mee aan de slag om het perfecte kerstpakket voor u samen te stellen. Heeft u werknemers die geen alcohol drinken of die geen varkensvlees eten? Hier wordt allemaal rekening mee gehouden!

+31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl Bekijk vergelijking (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. +31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl