Nog 281 dagen tot kerst!
Gratis bonuscadeau's Laagste prijsgarantie Leverdatum zelf kiezen
Klik om in te klappen
Aantal artikelen
Thema
Verfijn uw zoekopdracht middels onze filtermogelijkheden Gebruik de filters

Dé kerstpakketten leverancier van NL en BE

Kerstpakkettenidee.nl is een onderdeel van BinQ, een dynamische bedrijf dat al jaren meedraait in de grote wereld van unieke en luxe kerstpakketten en wijnkado's. Doordat wij magazijnen en opslagplaatsen door heel Nederland hebben kunnen wij snel en adequaat op ieder gewenste locatie leveren. Tijdens het bestelproces kunt u dan ook een gewenste afleverdatum opgeven. Houdt hierbij uiteraard wel rekening met de datum van uitgifte, zodat u uw bestelling tijdig laat bezorgen.

Online leverancier van mooie kerstpakketten

Met trots mogen wij ons al jaren één van de grootste online kerstpakketten leveranciers van Nederland en België noemen. Met maar liefst een gevarieerd aanbod van rond de 350 pakketten beleveren wij vele (toonaangevende) organisaties en instellingen van unieke en ruimgevulde kerstpakketten.

Ons 'Unique Selling Point' is het aanbieden van hoogwaardige kerstpakketten en geschenken tegen een aannemelijke prijs. Daarnaast geeft u bij ons aan waar en wanneer u uw bestelling geleverd wilt hebben. Wij zijn uw kerstpakketten leverancier en zullen er alles aan doen om uw order tijdig bij u te bezorgen.

Het seizoen begint voor ons in januari

Doordat wij ieder jaar originele pakketten willen aanbieden, zijn onze stylisten in januari alweer druk bezig met de nieuwe collectie. Onze pakketten worden samengesteld op basis van vraag, trends en actuele thema's, waardoor wij ieder seizoen weer een mooie collectie kerstpakketten kunnen leveren aan onze afnemers in België en Nederland.

Ons team van vakkundige marketeers, magazijnmedewerkers en accountmanagers beginnen vroeg in het jaar met de voorbereidingen van de aankomende kerstperiode. U begrijpt dat wij ons vak serieus nemen en elk jaar weer voor verrassingen willen zorgen!

Online uitzoeken, vergelijken en bestellen

Onze collectie wordt in de webshop gepresenteerd. Onze kerstpakketten webshop is 24/7 bereikbaar, waardoor u zelfs in de avonduren of 's nachts een bestelling kunt plaatsen. Onze medewerkers zullen uw aanvraag de volgende morgen in behandeling nemen, waardoor een snelle afhandeling een feit wordt.

Wij hopen dat u middels deze informatie een duidelijk beeld heeft gekregen van onze organisatie en hopen dat wij dit jaar uw kerstpakket leverancier mogen zijn!

Vragen en/of advies?

Mocht u vragen hebben dan kunt uiteraard te allen tijde contact met ons opnemen. Onze medewerkers zitten voor u klaar.

Kerstpakkettenidee.nl, een toonaangevende leverancier, ervaar het zelf!

Premium kerstpakketten
Gratis bonuscadeau's Laagste prijsgarantie Leverdatum zelf kiezen
Hoofdkantoor Staat 42 6031 EM, Nederweert +31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl
Facebook Google+ LinkedIn Youtube
De locaties van onze inpakcentrales
Copyright © 2018 - Kerstpakketten idee - Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Sitemap
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...