Verfijn selectie
Aantal artikelen
Thema
  • Geen voorkeur
Product
  • Geen voorkeur
Voorkeur
  • Geen voorkeur
Kleur
  • Geen voorkeur

Kerstpakketten voor bouwvakkers


Werkzaam in de bouw? Dan zijn de kerstpakketten voor de bouwvakkers een must see. De pakketten zijn toegespitst op de bouw en dus uitstekend geschikt om te overhandigen aan de hardwerkende bouwvakkers.

Betaal na levering Loop géén enkel risico en betaal de factuur na levering! Nieuw!
Gratis bonuskado Combikaart: bekende Diner Jaarkaart & Erop Uit Voordeelkaart. T.w.v. €74,95,-
Niet gevonden waarnaar u op zoek bent? Klik hieronder op de knop en bekijk al onze 800 kerstpakketten. Bekijk alle kerstpakketten mogelijkheden
Kerstpakketten voor de bouwvakkers onze ons

Kerstpakketten speciaal voor bouwvakkers

Ook dit jaar zijn onze specialisten weer flink bezig geweest om kerstpakketten te vinden die geheel aansluiten bij de bouw. Van chocolade gereedschap, tot aan rijkgevulde gereedschapskisten of een lekker bierpakketje. Zo kan ook uw personeel optimaal genieten. Het is natuurlijk aangenaam om na het werk even lekker op de bank te zitten met een ambachtelijk Belgisch speciaal biertje.

Bouwvak samengesteld

Deze kerstpakketten zijn vaak samengesteld uit producten die voor mannen zijn uitgekozen. Wilt u liever producten die voor al uw werknemers geschikt zijn? Kerstpakketten Idee is rijk aan verschillende thema's. Dit jaar zijn er wel ruim 700 kerstpakketten, waardoor er voor ieders behoefte wel een mooi pakket is. Denk bijvoorbeeld eens aan een Hollands kerstpakket. Deze kerstpakketten worden uiterst gewaardeerd door de bouwvakkers.

Het bouwvak kerstpakket zoals u dat wil

Wilt u enkele artikelen uit de bouwvak pakketten samenvoegen? Dat is helemaal geen probleem bij een afname van minimaal 50 stuks. Wanneer u uw voorkeuren doorgeeft, gaan onze stylisten hard aan de slag om dit kerstpakket zo mooi mogelijk voor u te maken. Na enkele dagen zult u het samengestelde kerstpakket gefotografeerd bij de offerte vinden. Is het kerstpakket nog niet helemaal naar wens? Dan kunt u het altijd nog aanpassen.

Kerstpakketten voor de bouwvakker, vol met leuke chocolade gereedschappen

Komt u er nog niet helemaal uit?

Indien u vragen heeft over onze bouwvak kerstpakketten, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Elk jaar is het weer lastig om het juiste kerstgeschenk uit te zoeken, en zij helpen u graag met al uw vragen en onduidelijkheden. Onze klantenservice is op werkdagen te bereiken van 09:00 tot 17:00 op telefoonnummer 0495 - 84 32 42. 

Wij wensen u veel succes met het zoeken naar uw favoriete bouwvak kerstpakket, en zien uw bestelling graag verschijnen.

+31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl Bekijk vergelijking (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. +31 (0) 495 84 32 42 (09/17 uur) info@kerstpakkettenidee.nl