Verfijn selectie
Filters
Aantal artikelen
Thema
  • Geen voorkeur
Product
  • Geen voorkeur
Voorkeur
  • Geen voorkeur
Kleur
  • Geen voorkeur

Mooiste collectie kerstpakketten 2018


Shop uit méér dan 700 goedgevulde kerstpakketten en verras uw personeel, klanten en relaties met het mooiste kerstpakket. De kerstpakketten 2018 collectie is eenvoudig online te bestellen. Maak gebruik van de filtermogelijkheden aan de linkerzijde en navigeer eenvoudig naar uw favoriete kerstpakketten van 2018.

Nieuwste kerstpakketten van 2018 zijn nu online verkrijgbaar bij Kerstpakketten idee

Kerstpakketten 2018 assortiment

Het zonnetje laat steeds minder van zich zien, de zonnebril is al lang en breed opgeborgen en de eerste eindejaarsverplichtingen komen al ter sprake. Voor u als werkgever laat dit ook al menig alarmbel rinkelen. Een van de jaarlijks terugkerende problemen rondom de jaarwisseling is het kerstpakket voor uw personeel. Kerstpakketten idee zorgt er echter voor dat uw medewerkers ook in 2018 niets tekort komen.

Kerstpakketten waar men echt iets aan heeft

Het komt wel eens vaker voor dat het personeel wordt getrakteerd op kerstpakketten waarvan de helft na een jaar nog steeds onaangeraakt op zolder staat. Hoewel u er als werkgever natuurlijk geen last van heeft, is het natuurlijk geen fijne gedachte dat uw blijk van waardering niet aan is geslagen. Dankzij Kerstpakketten idee zit het met de kerstpakketten voor 2018 wel goed. Onze pakketten zijn niet alleen leuk aangekleed, maar zijn beschikbaar in verschillende thema's en budgetten, en sluiten zo aan op de huidige trends in de markt. De kerstpakketten 2018 zijn voordelig en vól met kwaliteit en luxe.

Afgesteld op de wensen van werknemers

Het kerstpakket voor 2018 van ons is dan ook zorgvuldig afgestemd op de wensen van werknemers. Door statistieken te analyseren in plaats van op gevoel uit te gaan, zorgen we ervoor dat iedere werknemer zijn of haar kerstpakket krijgt dat inspeelt op hun behoeften. Het gaat er immers om dat uw personeel ook tijdens de feestdagen zich nog verbonden voelt met uw organisatie.

Hoewel velen denken dat de wensen op de markt niet veel van elkaar verschillen ieder jaar, blijkt het tegendeel waar. In de afgelopen vier jaar heeft de ontvanger namelijk geen enkele keer hetzelfde pakket meegekregen. Onze stylisten verwerken nieuwe behoeften en ideeën in een nieuw en aantrekkelijk kerstpakket voor 2018.

Unieke kerstpakketten voor 2018 op maat

Kerstpakketten idee merkt dat er de afgelopen jaren steeds meer vraag is gekomen naar een maatwerk kerstpakket. Vanaf een bepaald aantal stuks kunt u ervoor zorgen dat de kerstpakketten van 2018 voor uw personeel op maat gemaakt worden. Het proces is simpel: u stuurt uw wensen door middels ons aanvraagformulier voor maatwerk kerstpakketten, waarna onze stylisten twee voorbeeld kerstpakketten 2018 voor u assembleren.

Een andere optie is om persoonlijk af te spreken in de showroom van Kerstpakketten idee, waarin we gezamenlijk het ideale kerstgeschenk samenstellen voor uw hardwerkend personeel. Natuurlijk wordt er in beide gevallen ook gedacht aan een aantrekkelijk uiterlijk, waardoor het personeel meteen weet dat het om een heel speciaal kerstpakket gaat.

Online kerstpakketten 2018 bestellen. Bekijk en vergelijk ruim 700 pakketten

Vragen over uw kerstpakket van 2018?

Hoewel ons aanbod van kerstpakketten voor 2018 zeer uitgebreid en divers te noemen is, zijn er daarentegen genoeg filters aanwezig zodat u snel het pakket vindt waar u naar op zoek bent. De pakketten zijn te segmenteren op prijsklasse, thema, inhoud, het aantal artikelen en op kleur. Op deze manier komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan bij het afrekenen.

Heeft u vragen of opmerkingen over hét kerstpakket van 2018 voor uw personeel? Aarzel dan niet en neem contact met ons op via de klantenservice. Onze experts dienen u zo snel mogelijk van repliek.

+31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl Bekijk vergelijking (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...