Nog 93 dagen tot kerst!
Afleverdatum kunt u zelf kiezen Laagste prijs gegarandeerd Offerte is vrijblijvend
Klik om in te klappen

Mooiste collectie kerstpakketten 2017

Met meer dan 375 ruimgevulde kerstpakketten met thema mogen wij stellen dat we de mooiste kerstpakketten 2017 aanbieden. Vele bedrijven komen jaarlijks bij ons terug en dat is uiteraard niet voor niets. Bekijk de collectie van 2017 en laat u verrassen door originalitiet en veelzijdigheid.

Gratis Bonuscadeu's
Choco Treat

Choco Treat

2 artikelen € 5.65
Special Gift

Special Gift

3 artikelen € 9.90
Tapperij

Tapperij

8 artikelen € 9.95
Relax Avondje

Relax Avondje

5 artikelen € 9.95
Shower Gift

Shower Gift

5 artikelen € 9.95
Orange Juice

Orange Juice

9 artikelen € 10.00
Gouden Tien

Gouden Tien

10 artikelen € 10.00
Little Bite

Little Bite

8 artikelen € 13.50
Bedankt Daarvoor

Bedankt Daarvoor

8 artikelen € 14.25
Scavi Geschenk

Scavi Geschenk

7 artikelen € 14.75
Choco Boom

Choco Boom

2 artikelen € 14.95
Knabbeltjes

Knabbeltjes

10 artikelen € 15.00
Goldies

Goldies

16 artikelen € 15.00
Borreluurtje

Borreluurtje

10 artikelen € 15.00
Originele kerstpakketten collectie online

Uitgebalanceerd assortiment

Ook in 2017 hebben wij de mooiste en meest originele kerstpakketten voor u en uw werknemers samengesteld. Zo vindt u dit jaar makkelijker dan ooit een origineel, goedgevuld kerstpakket voor een mooie prijs. De keuze is dit jaar groter dan ooit, met maar liefst meer dan 300 kerst-, wijn-, eigen keuze- en wellnesspakketten! Zoek niet verder, want op Kerstpakkettenidee.nl heeft u een ruime keuze om het mooiste kerstpakket van 2017 te vinden.

Een blijk van waardering

Kerstpakketten worden door het gros van de Nederlandse werknemers gezien als een blijk van waardering van het werk dat ze hebben verricht. Voor gemiddeld 1 uurloon per werknemer, kunt u al een zeer mooi geschenk voor uw werknemers vinden. U heeft natuurlijk zelf de gehele invloed op wat en welk soort kerstpakket u uw werknemers geeft. Denk in 2017 bijvoorbeeld eens aan een wellnesspakket of een eigen keuze kerstpakket.

Eigen keuze kerstpakketten 2017

Elk jaar een cadeaubon of een goedgevuld traditioneel kerstpakket? Kies dit jaar dan eens voor het eigen keuze kerstpakket. Dit cadeau bestaat uit een gepersonaliseerde webshop en giftcard van een door u te kiezen bedrag, waarna de medewerkers kosteloos online hun eigen kerstgeschenken kunnen kiezen. Hét originele keuzecadeau waar écht iedereen blij mee is, want de medewerker kiest immers zijn eigen kado.

Een origineel kerstpakket bestellen

Ben er op tijd bij!

Jaarlijks ontvangen wij één week voor de kerst nog aanvragen van (grotere) bedrijven. Op dat moment is onze voorraad normaal gesproken helaas al behoorlijk geslonken. U kunt de leverdatum aanvragen bij het plaatsen van de bestelling, wij zullen deze datum dan voor u reserveren. Wilt u dus ruime keuze hebben uit ons geheel assortiment van 2017, zorg dan dat u uw kerstpakketten al vóór december heeft besteld op Kerstpakkettenidee.nl.

Vragen of advies bij het kiezen van een kerstpakket 2017?

Indien u nog vragen heeft, zitten wij op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 voor u klaar. U kunt ons bereiken via de live-chat op de website, e-mail of door ons telefonisch te contacteren. Op e-mails reageren wij doorgaans binnen 24 uur.

Premium kerstpakketten
Gratis bonuscadeau's Laagste prijsgarantie Leverdatum zelf kiezen
Hoofdkantoor Staat 42 6031 EM, Nederweert +31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl
Facebook Google+ LinkedIn
De locaties van onze inpakcentrales
Copyright © 2017 - Kerstpakketten idee - Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Sitemap