Verfijn selectie
Aantal artikelen
Thema
  • Geen voorkeur
Product
  • Geen voorkeur
Voorkeur
  • Geen voorkeur
Kleur
  • Geen voorkeur

Jeugd kerstpakketten voor uw jonge werknemers


Nederland is rijk aan jonge werknemers. Denk maar eens aan de bele studenten die buiten school nog even lekker bijverdienen. Natuurlijk verdienen deze werknemers ook een mooi kerstpakket. Kijk dus snel in ons assortiment om te komen tot het perfecte jongere kerstpakket!

Betaal na levering Loop géén enkel risico en betaal de factuur na levering! Nieuw!
Gratis bonuskado Combikaart: bekende Diner Jaarkaart & Erop Uit Voordeelkaart. T.w.v. €74,95,-
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsnew
Klantbeoordeling 9.0/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Gratis bonuscadeau
Gratis kadootje voor de besteller
Meer dan 825 kerstpakketten
De gróótste collectie van NL & BE
Niet gevonden waarnaar u op zoek bent? Klik hieronder op de knop en bekijk al onze 800 kerstpakketten. Bekijk alle kerstpakketten mogelijkheden
Jongeren kerstpakketten vol met lekkernijen

Waar rekening mee te houden bij jeugd kerstpakketten

Het eerste waar u rekening mee moet houden is de leeftijd. Veel kerstpakketten bevatten bier of wijn. Wanneer de ontvanger onder de 18 is, mag dit natuurlijk niet. Onder de 18 is alcohol verboden. Geen stress! Kerstpakketten Idee heeft hierover nagedacht, en daarom hebben we ook dit jaar weer een ruim aanbod van kerstpakketten zonder alcohol. Deze zitten vol met lekkere etenswaar zoals chocolade. Hierdoor is er genoeg keuze voor de jongere onder de 18. Natuurlijk houdt deze jeugdige groep wel van activiteiten. Hiervoor zijn er ook leuke kerstpakketten bijvoorbeeld een bioscoopbon. Zo kunnen de jeugd fijn na hun werk 's avonds nog even naar de bioscoop. Het is ook een slim plan om uw jongere werknemers een duwtje in de goede richting te geven. Het is natuurlijk nooit verkeerd om fair trade of duurzame kerstpakketten te geven. Wanneer mensen hier op jongere leeftijd mee in aanraking komen, kan dit ervoor zorgen dat ze deze artikelen vaker zullen nemen. Wilt u er helemaal zeker van zijn dat uw geschenk bevalt bij de  jeugd van uw bedrijf? Kijk dan eens naar het eigen keuze pakket! Bij het eigen keuze pakket schenkt u een mooie giftbox met een giftcard. Met deze giftcard kunnen ze op een webshop, die is gepersonaliseerd in de stijl van uw bedrijf, kiezen uit meer dan 1000 cadeaus. Deze cadeaus rijken van belevenissen tot elektronica en boeken. Voor ieder wat wils dus!

Ruime keuze thema pakketten

Kerstpakketten Idee is rijk aan verschillende thema kerstpakketten. Het is soms lastig om aan de wensen van uw jeugdige werknemers te voldoen. Daarom kunt u een keer een kijkje nemen bij onze andere landen kerstpakketten, zoals Spaans, Italiaans, Mexicaan, Belgisch of Nederlandse. Deze zijn allemaal goed gewaardeerd en altijd een feest om te geven en om te ontvangen. Door deze kerstpakketten kunnen uw jongere werknemers kennis maken met de delicatessen uit verschillende landen. Laat ze eens een lekkere paella of een heerlijke pasta op tafel toveren. Of liever een avondje op de bank met heerlijke Belgische chocolade? Alles is mogelijk bij Kerstpakketten idee.

Jeugd kerstpakketten aanbod online

Jongere kerstpakketten zoals u dat wil!

Wanneer u veel jeugd bij u heeft werken, kunt u ook kerstpakketten op maat laten maken bij een afname van minimaal 75 stuks. Wanneer u uw wensen doorgeeft aan onze stylisten, gaan zij er direct voor u mee aan de slag. Binnen enkele dagen ontvangt u een foto van het kerstpakket bij de offerte. Wanneer u dan nog aanpassingen wilt maken, is dit natuurlijk mogelijk.

+31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl Bekijk vergelijking (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. +31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl