Verfijn selectie
Filters
Aantal artikelen
Thema
  • Geen voorkeur
Product
  • Geen voorkeur
Voorkeur
  • Geen voorkeur
Kleur
  • Geen voorkeur

Grill kerstpakket voor Kerstavond


Met kerst wordt er natuurlijk gedacht aan eten. Wat is er nou gezelliger dan met Kerstavond met zijn alle rond de grillplaat te zitten? Kijk snel in ons assortiment om te zien welke kerstpakketten een grill bevatten.

Kerstpakket grillplaat om te gebruiken met kerstavond

Het perfecte kerstpakket

Ziet u het al voor u? Uw werknemers met de familie gezellig rond tafel, wat eten, wat drinken, en in het midden van de tafel staat de grill die u cadeau heeft gedaan als kerstgeschenk. Een beter kerstgevoel kunt u natuurlijk niet hebben. Uw werknemers hebben het hele jaar hard gewerkt voor uw bedrijf, en kerst is dé gelegenheid om die waardering te uiten. Bij deze grill kerstpakketten kunnen uw werknemers de handen uit de mouwen gaan steken om een heerlijk warm gerecht op hun bord te toveren. Lekker de hele avond tafelen en er ook nog de tijd voor nemen, want het eten wordt toch niet koud. Deze kerstpakketten zijn natuurlijk geschikt voor mannen én voor vrouwen. 

Zelf uw grill kerstpakket samenstellen?

U kunt ook zelf uw grill kerstpakket samenstellen bij een minimale afnamen van 50 stuks. Wanneer u uw voorkeuren doorgeeft, gaan onze specialisten hiermee aan de slag om een mooi kerstpakket voor u neer te zetten, waar u en uw werknemers écht iets aan hebben. Zo weet u zeker dat het kerstpakket geheel aan uw wensen voldoet. U heeft hierbij de mogelijkheid om bijvoorbeeld gadgets mét etenswaren te verpakken in uw kerstpakket. 

Andere keuze

Is een grill kerstpakket niks voor u of uw werknemers? Bij kerstpakkettenidee treft u een zeer ruim aanbod, met meer dan 700 kerstpakketten. Hierdoor kunnen wij een diverse lijn van verschillende kerstpakketten aanbieden, waardoor er voor iedereen wel een kerstpakket is. Onder onze thema's vallen bijvoorbeeld Spaanse of Italiaanse kerstpakketten, maar ook kerstpakket gericht op 1 sector zoals de bouwvak. Door deze kerstpakketten kunt u kerst nóg specialer maken voor u en uw werknemers. Kunt u echt uw favoriete kerstpakket niet vinden? Neem dan contact met ons op en wij zullen er alles aan doen om hét kerstpakket voor u en uw werknemers samen te stellen. 

Panini grill kerstpakket om heerlijke panini's te maken

Vragen over het grill kerstpakket? 

Hoewel ons aanbod zeer uitgebreid is, kunnen er natuurlijk altijd onvoorziene vragen optreden. Aarzel niet en neem contact op met onze klantenservice. Onze specialisten gaan u zo snel mogelijk van dienst zijn.

+31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl Bekijk vergelijking (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...