Drie fantastische cadeaukaarten TWV €74,95,- helemaal gratis!

Diner Jaarkaart & Erop Uit Voordeelkaart & Gezond en Fit kaart. Tijdens het bestellen vult u in het vakje 'e-mailadres bonuscadeau' uw persoonlijke e-mailadres in.
Twee weken na de leverdatum ontvangt u van ons een e-mail met daarin de instructies om uw bonuscadeaus te verzilveren.
Wegens enorm succes hebben we dit jaar wederom een fantastisch bonuscadeau voor de opdrachtgevers. Het bonuscadeau bevat dit jaar drie verschillende voordeelkaarten. Met deze drie populaire voordeelkaarten heeft u recht op voordelen oplopend tot 70% op de leukste activiteiten en uitjes! Exclusief bij Kerstpakketten idee.
Let op: u ontvangt enkel een bonuscadeau vanaf een minimale orderwaarde van €400,- excl. BTW.
Diner Jaarkaart 25% korting op de gehele rekening of op geselecteerde menu's

Met de Diner Jaarkaart heeft u recht op korting tot 25% bij ruim 1300 aangesloten restaurants binnen de Benelux. Geniet van de beste restaurants tegen een voordelige prijs! Bij de Diner Jaarkaart gelden deze belangrijke regels namelijk:

U moet vooraf reserveren om te zorgen dat de korting geldig is U moet de Diner Jaarkaart kunnen tonen bij het betalen van de rekening Geldig bij 1300 aangesloten restaurants in de Benelux
Erop Uit Voordeelkaart Met de Erop Uit Voordeelkaart heeft u recht op kortingen oplopend tot 70% op de leukste dagjes uit!

Denk hierbij aan pretparken, dierentuinen, musea, bioscopen en workshops! En het zijn zeker niet de minste bedrijven die aangesloten zijn op deze voordeelkaart. Zo heeft u onder andere de keuze uit bijvoorbeeld Dolfinarium, Molenwaard, Madurodam en nog veel meer! Maak er een onvergetelijke dag van!

Gezond & Fit Korting op Healthy & Beauty

De Gezond & Fit kaart is de nieuwe toevoeging. Met deze kaart krijgt u korting op alles met wat Gezond & Fit te maken heeft. Denk hierbij aan: sport, beauty, wellness, verzorging en voeding. Genieten voor een voordelige prijs, wie zegt daar nee tegen.

Let op: De drie voordeelkaarten zijn te verzilveren tot en met 31 maart 2021 en zijn 1 jaar geldig. Het bonuscadeau is beschikbaar bij een bestelling vanaf €400 euro exclusief btw (excl. transportkosten).
Financieël voordeel: lees meer Bekijk vergelijking (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op