Verfijn selectie
Aantal artikelen
Thema
  • Geen voorkeur
Product
  • Geen voorkeur
Voorkeur
  • Geen voorkeur
Kleur
  • Geen voorkeur

Kies voor Gezonde Kerstpakketten


Bewust en gezond leven zijn tegenwoordig niet meer weg te denken in de huidige maatschappij en daar horen uiteraard ook gezonde kerstpakketten bij. Sporten, healty, bewust zijn zomaar wat termen die hiermee verband houden. Bekijk onze collectie gezonde kerstpakketten en stuur de medewerker gezond en healthy het nieuwe jaar in.

Betaal na levering Loop géén enkel risico en betaal de factuur na levering! Nieuw!
Gratis bonuskado Combikaart: bekende Diner Jaarkaart & Erop Uit Voordeelkaart. T.w.v. €74,95,-
Niet gevonden waarnaar u op zoek bent? Klik hieronder op de knop en bekijk al onze 800 kerstpakketten. Bekijk alle kerstpakketten mogelijkheden
Gezonde kerstpakketten om te voldoen aan de goede voornemens

Een goede start is het halve werk

Als we het hebben over het nummer 1 voornemen wanneer mensen het nieuwe jaar in gaan, dan is het wel gezonder leven. En met een gezond kerstpakket kunt u uw werknemer net dat extra steuntje in de rug geven. Door middel van de smartwatch die is toegevoegd aan een aantal pakketten kunnen uw werknemers ook checken of ze daadwerkelijk gezond bezig zijn. Want die extra stappen doen er onder aan de streep echt toe.

Een duwtje in de rug

Gezonde kerstpakketten bieden uitlsluitend gezonde producten. Natuurlijk zitten hier producten in zonder alcohol. Wilt u liever een pakket waarmee uw werknemers een heerlijke avondje kan genieten? Kijk dan eens naar onze Mediterraanse kerstpakketten. Tapas kerstpakketten zijn vaak ook wel lichte en magere producten, waardoor uw werknemers zonder schuldgevoel tóch kunnen genieten. Genieten en gezond leven moeten natuurlijk samen kunnen gaan. 

Het gezonde kerstpakket wat bij uw werknemers past

Heeft u het gezonde kerstpakket gevonden wat grotendeels aansluit bij de waardes van uw bedrijf, maar zijn er toch enkele producten niet naar wens? Dan kunt u ook een kerstpakket op maat laten samenstellen bij een minimale afname van 75 stuks. Wanneer u uw voorkeuren doorgeeft aan onze stylisten, zullen zij er meteen mee aan de slag gaan. Zodra ze er wat moois van gemaakt hebben, wordt deze gefotografeerd en toegevoegd bij de offerte. Natuurlijk is het hierna ook nog mogelijk om het pakket aan te passen.

Kerstpakketten met een gezonde mix van producten

Komt u er nog niet helemaal uit?

Indien u vragen heeft over onze gezonde kerstpakketten, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Elk jaar is het weer lastig om het juiste kerstgeschenk uit te zoeken, en zij helpen u graag met al uw vragen en onduidelijkheden. Onze klantenservice is op werkdagen te bereiken van 09:00 tot 17:00 op telefoonnummer 0495-84 32 42.

Wij wensen u veel succes met het zoeken naar uw favoriete gezonde kerstpakket, en zien uw order graag verschijnen.

+31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl Bekijk vergelijking (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. +31 (0) 495 84 32 42 (09/17 uur) info@kerstpakkettenidee.nl