Verfijn selectie
Aantal artikelen
Thema
  • Geen voorkeur
Product
  • Geen voorkeur
Voorkeur
  • Geen voorkeur
Kleur
  • Geen voorkeur

De nieuwste gadgets in uw kerstpakket


Enkele kerstpakketten bestaan dit jaar uit handige gadgets. Al deze gadgets zijn handig te gebruiken in het dagelijkse leven. Van actioncamera's tot aan mini bbq's, voor iedereen wat wils. Tegenwoordig kan een gadget niet meer ontbreken in uw kerstpakket. Bekijk de collectie, en bestel eenvoudig online.

Betaal na levering Loop géén enkel risico en betaal de factuur na levering! Nieuw!
Gratis bonuskado Combikaart: bekende Diner Jaarkaart & Erop Uit Voordeelkaart. T.w.v. €74,95,-
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsnew
Klantbeoordeling 9.0/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Gratis bonuscadeau
Gratis kadootje voor de besteller
Meer dan 825 kerstpakketten
De gróótste collectie van NL & BE
Niet gevonden waarnaar u op zoek bent? Klik hieronder op de knop en bekijk al onze 800 kerstpakketten. Bekijk alle kerstpakketten mogelijkheden
Meest bruikbare kerstpakketten met leuke gadgets

Wat zijn gadgets?

Gadgets zijn  veelal elektronische producten, die altijd handig zijn en van pas kunnen komen. Zo hebben wij van Kerstpakketten idee het hele jaar druk gezocht naar de meeste bruikbare gadgets. Tegenwoordig zijn gadgets helemaal van deze tijd, en daarom mogen deze niet ontbreken in uw kerstpakket. Met deze kerstpakketten combineert u het geven van een gadget met het geven van onze heerlijke foodartikelen. Zo kan Kerst niet meer stuk. 

Maatwerk gadget kerstpakketten laten samenstellen

Toch niet gevonden waarnaar u opzoek was? Dan is er ook nog de mogelijkheid om uw kerstpakket zelf samen te laten stellen bij een minimale afname van 75 stuks. Heeft u wel een gadget gevonden die u aansprak, maar vond u de andere artikelen in het pakket niet naar wens? Dan kunt u deze gadget ook combineren met andere artikelen. Geef uw voorkeuren door aan onze stylisten, en na enkele dagen worden de samengestelde pakketten gefotografeerd en in een offerte naar u toegezonden. Uiteraard kunnen deze pakketten hierna nog gewijzigd worden. 

Neem ook eens een kijkje bij onze andere producten

Kerstpakketten Idee is rijk aan verschillende soorten kerstpakketten. Dit jaar telt de collectie ruim 700 kerstpakketten. Wilt u uw werknemers na dit hele jaar hard werken een avondje laten ontspannen? Denk dan eens aan onze rituals kerstpakketten. Deze rituals kerstpakketten gaan natuurlijk goed samen met lantaarn kerstpakketten. Wat is er nou meer ontspannen dan lekker in het bad vertoeven met kaarslicht. Met al deze thema's doen wij ieder jaar weer ons best om uw behoefte werkelijkheid te maken. 

Kerstpakketten met de nieuwste elektronica

Vragen?

Indien u vragen heeft over onze gadget kerstpakketten, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Elk jaar is het weer lastig om het juiste kerstgeschenk uit te zoeken, en zij helpen u graag met al uw vragen en onduidelijkheden. Onze klantenservice is op werkdagen te bereiken van 09:00 tot 17:00 op telefoonnummer 0495-84 32 42.

Wij wensen u veel succes met het zoeken naar uw favoriete gadget kerstpakket, en zien uw order graag verschijnen.

+31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl Bekijk vergelijking (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. +31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl