Verfijn selectie
Aantal artikelen
Thema
  • Geen voorkeur
Magazijn
Product
  • Geen voorkeur
Voorkeur
  • Geen voorkeur
Kleur
  • Geen voorkeur

Op het moment zijn we druk bezig met het samenstellen van de nieuwe collectie voor 2018. Deze komt medio juli online.

Heeft u vragen of wilt u een pakket laten samenstellen?
Neem dan contact op.

Canvas foto met uw mooiste herinneringen!

Wat is er nu mooier dan uw meest dierbare herinneringen vast te leggen op doek? Denk bijvoorbeeld aan de eerste stapjes van uw kind, een mooie vakantiefoto, foto's van uw bruiloft of andere mooie momenten uit uw leven. Vanaf nu kunt u dagelijks herinnert worden aan de meest mooie momenten in uw leven door een foto op canvas te laten drukken. Via Kerstpakkettenidee.nl is het nu mogelijk om een foto op canvas als kerstcadeau aan uw werknemers of zakenrelaties te geven. Een foto op canvas is een zeer passend kerstcadeau, kerst is immers de tijd van het jaar waarbij u tijd met uw familie en dierbaren doorbrengt. Een foto gedrukt op canvas is daarmee een passend kerstcadeau waar u de rest van het jaar plezier aan beleeft. Kies voor een foto op canvas van Kerstpakkettenidee.nl en schenk uw werknemers een mooi kerstcadeau!

Canvas fotos op doek; de meest persoonlijke kunst!

Canvas foto's dienen vaak als soort van schilderij aan de muur en is daarmee een stukje persoonlijke kunst. De mogelijkheden met canvas foto's zijn groot. Zo kunt u kiezen voor een foto op canvas in kleur, in het zwart-wit of in sepia. Iedere aangeleverde foto zal met de grootste zorg bekeken worden, zodat er een optimaal resultaat behaald wordt. Bovendien wordt er met uitsluitend de beste doeken en sterkste materialen gewerkt om uw mooiste moment zo natuurgetrouw zo mooi mogelijk weer te geven. Canvas fotos, een goed alternatief voor een traditioneel kerstpakket.

De werkwijze

Op Kerstpakkettenidee.nl kunt u het hele jaar terecht om een foto op canvas te laten maken. Wanneer u kiest voor een foto op canvas van Kerstpakkettenidee.nl, ontvangt u een cadeaubon. Op deze cadeaubon staat een link waarmee u zich in kunt loggen op onze partnerwebsite, vervolgens kunt u uw mooiste foto's uploaden en heeft u binnen de kortste keren uw foto op canvas thuis geleverd.

+31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl Bekijk vergelijking (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. +31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl