Nog 156 dagen tot kerst!
Afleverdatum kunt u zelf kiezen Laagste prijs gegarandeerd Offerte is vrijblijvend
Klik om in te klappen

Eindejaarsgeschenken personeel 2017

In de webshop vindt u een scala aan originele eindejaarsgeschenken voor het personeel. Verras uw zakenrelaties en medewerkers met een uniek eindejaarsgeschenk 2017. Aan de linkerzijde van de pagina kunt u eenvoudig filteren en zoeken. Veel succes gewenst!

Tapperij

Tapperij

8 artikelen € 9.95
Orange Juice

Orange Juice

9 artikelen € 10.00
Little Bite

Little Bite

8 artikelen € 13.50
Knabbeltjes

Knabbeltjes

10 artikelen € 15.00
Goldies

Goldies

16 artikelen € 15.00
Borreluurtje

Borreluurtje

10 artikelen € 15.00
At Home

At Home

15 artikelen € 17.50
Sprankelend

Sprankelend

7 artikelen € 17.50
Kerst Snoepen

Kerst Snoepen

13 artikelen € 19.00
Choco Choc

Choco Choc

11 artikelen € 20.00
Different

Different

17 artikelen € 22.50
Food Lovers

Food Lovers

14 artikelen € 22.50
Borrelen Maar

Borrelen Maar

15 artikelen € 25.00
Snacken

Snacken

14 artikelen € 25.00
Kerstpakketten idee

Eindejaarsgeschenk voor uw personeel!

Wens uw collega's en zakenpartners alle voorspoed in het nieuwe jaar en verras hen met een leuk en origineel eindejaarsgeschenk. In onze webshop heeft u de keuze uit vele verschillende thema eindejaarsgeschenken voor jong en oud, mannen en vrouwen. Kortom, voor ieder wat wils een mooie eindejaarspakket. Denk aan traditionele kerstpakketten, wellnesscadeaus of wijngeschenken. Alles wordt in onze magazijnen verpakt en bij u op locatie bezorgt op een door u opgegeven afleverdatum. U heeft er dus geen enkel omkijken meer naar.

Een eindejaarspakket in diverse prijsklassen

De eindejaarsgeschenken zijn onderverdeeld in diverse prijsklassen, wat ten goede komt aan het zoeken. De prijsklassen zijn eenvoudig terug te vinden in de hoofdnavigatie van de webshop. De grote vraag is nu: Wat is een mooi eindejaarsgeschenk voor het personeel?

U zou bijvoorbeeld kunnen denken aan een exclusief wijnpakket met heerlijke exotische wijnen en chocolade bonbons. Serviesgoed wordt ook al jaren als leuk ervaren en is tevens een praktisch geschenk. Een ander eindejaarspakket waar uw personeel, familie en/of vrienden blij mee zullen zijn is een luxe kerstpakket of kerstcadeau in de vorm van een goed gevuld foodpakket, waar het hele gezin van zal smullen.

Kerstpakketten idee

Originele eindejaarsgeschenken zelf samenstellen?

Uit ervaring weten wij dat het zelf samenstellen van originele eindejaarsgeschenken een zeer populaire optie is. Ook dit bieden wij op Kerstpakkettenidee.nl aan. U maakt eenvoudig een afspraak met onze medewerkers, waarop we in samenspraak een afspraak inplannen in onze showroom. Het voordeel hiervan is, is dat u een eigen geschenk kunt samenstellen wat volledig toegespitst is op de wensen van de werknemer, klant of zakenrelatie.

Op onze website kunt u eindejaarsgeschenken kopen zonder gedoe of moeilijke procedures. U kunt er zelfs voor kiezen om de pakketten bij uw bedrijf aan de voordeur te laten afleveren. Wacht dus niet langer met bestellen want onze eindejaarsgeschenken voorraad krimpt erg snel. Wilt u uw collega's gelukkig maken met dat ene pakket waar ze het hele jaar al naar uitkijken? Wacht dan niet langer en bestel nu direct online via onze shop.

Premium kerstpakketten
Kalender Afleverdatum kunt u zelf kiezen Laagste prijs Laagste prijs gegarandeerd Offerte Eenvoudig bestellen
Hoofdkantoor Staat 42 6031 EM, Nederweert +31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl
Facebook Google+ LinkedIn
De locaties van onze inpakcentrales
Copyright © 2017 - Kerstpakketten idee - Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Sitemap