Verfijn selectie
Aantal artikelen
Thema
  • Geen voorkeur
Product
  • Geen voorkeur
Voorkeur
  • Geen voorkeur
Kleur
  • Geen voorkeur

Eerlijke kerstpakketten MVO


Eerlijke kerstpakketten bestaan uit fairtrade producten en worden op MVO basis geproduceerd. Bij eerlijkheid denken wij aan FairTrade, ECO, MVO en Duurzaamheid met het oog op People, Planet en Profit. Bij fairtrade producten moet er dus ook aan bepaalde waardes worden voldaan. In ons assortiment kunt u alle eerlijke kerstpakketten terug vinden.

Betaal na levering Loop géén enkel risico en betaal de factuur na levering! Nieuw!
Gratis bonuskado Combikaart: bekende Diner Jaarkaart & Erop Uit Voordeelkaart. T.w.v. €74,95,-
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsnew
Klantbeoordeling 9.0/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Gratis bonuscadeau
Gratis kadootje voor de besteller
Meer dan 825 kerstpakketten
De gróótste collectie van NL & BE
Niet gevonden waarnaar u op zoek bent? Klik hieronder op de knop en bekijk al onze 800 kerstpakketten. Bekijk alle kerstpakketten mogelijkheden
Eerlijk kerstpakket vol met fairtrade producten

Eerlijk voor de boeren

Een eerlijk kerstpakket bestaat helemaal of gedeeltelijk uit producten die de eerlijke handel bij hun producenten bevorderen. Deze producten kunnen bestaan uit bijvoorbeeld Zuid-Amerikaanse koffie, maar ook Oosterse etenswaren zoals bijvoorbeeld wok. Bij eerlijke handel staat het sociale aspect centraal. Hierbij gaat het erom dat producten een eerlijke prijs krijgen voor hun producten. Dit zorg er weer voor dat de levensstandaard van de producten wordt bevordert.

Ecologische kant ook van belang

Buiten dat het eerlijker is voor de boeren die de producten produceren, wordt er hierbij ook meer aandacht besteed aan de natuur en het milieu. Eerlijke producten worden bijvoorbeeld gemaakt van gerycled materiaal, en kunnen daaraan bijdragen aan het milieuvriendelijke productieproces. Daarom worden fairtrade en biologische producten bij ons als eerlijk beschouwt. Door het keurmerk van fairtrade weet u ook zeker dat u de wereldhandel op een positivie manier stimuleert. Om dit keurmerk te krijgen moeten de producten aan een aantal strenge eisen voldoen. Daarom slaat u met deze eerlijke kerstpakketten nooit de plank mis.

Eerlijke kerstpakketten zoals u dat wil

Als u enkele eerlijke producten gevonden die naar uw wens zijn, kunt u er ook voor kiezen om een op maat eerlijk kerstpakket samen te stellen. Dit is mogelijk vanaf een minimale afname van 50 stuks.  Wanneer u uw voorkeuren doorgeeft, gaan onze stylisten hard aan het werk om er een zo mooi mogelijk kerstpakket van te maken. Nadat dit gelukt is, krijg u het kerstpakket gefotografeerd bij de offerte. Natuurlijk kunt u hierna het kerstpakket nog aanpassen. Mocht u echt de keuze willen leggen bij uw werknemers, dan kunt u vanaf 20 euro per geschenk al gebruik maken van het 'eigen keuze pakket'. Hierbij kunnen uw werknemers zelf kiezen wat voor geschenk ze dit jaar willen. Bij deze keuzes zitten ook eerlijke producten.

Fairtrade kerstpakket, samengesteld in de waardes voor MVO bedrijven

Komt u er nog niet helemaal uit?

Indien u vragen heeft over onze eerlijke kerstpakketten, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Elk jaar is het weer lastig om het juiste kerstgeschenk uit te zoeken, en zij helpen u graag met al uw vragen en onduidelijkheden. Onze klantenservice is op werkdagen te bereiken van 09:00 tot 17:00 op telefoonnummer 0495 - 84 32 42.

Wij wensen u veel succes met het zoeken naar uw favoriete eerlijke kerstpakket, en zien uw order graag verschijnen.

+31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl Bekijk vergelijking (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. +31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl