De kerstpakketten trends van 2019

De kerstdagen komen in zicht en dat betekent dat u zich weer mag gaan oriënteren inzake de kerstpakketten van 2019. Belangrijk in het oriëntatieproces is om rekening te houden met de kerstpakketten trends van 2019. Waar moet een pakket aan voldoen en wat speelt er zoal in de markt. U leest het allemaal in dit artikel.

Sla de plank niet mis en houd rekening met de trends

De trends voor de kerstpakketten veranderen ieder jaar en het is essentieel om rekening te houden met de laatste ontwikkelingen op dit gebied. Speciaal voor u zetten we de trends op een rijtje, zodat u de zoektocht met gedegen kennis kunt starten. Naast de trends geven we enkele tips die een bijdrage kunnen leveren in de zoektocht naar het gewenste kerstpakket.

Het gulle geven, een belangrijke trend in kerstpakketten land

Grote volumineuze kerstpakketten zijn erg in trek. Dit zijn XL gevulde foodpakketten waar het hele gezin heerlijk van kan genieten. De XL kerstpakketten bevatten in de regel geen non-food items zoals een grill, trolley of wokpan. Blijf altijd origineel en geef niet twee jaar op rij hetzelfde kerstpakket. Wissel dit bijvoorbeeld af met een wijnkado of een eigen keuze kerstcadeau. Dit concept is populair aangezien de medewerkers zelf eigen kerstcadeaus mogen uitkiezen in een sfeervolle kado webshop.

Tips van de kenners

Om het eenvoudiger te maken sommen we hieronder enkele kerstpakketten tips op, die een bijdrage zullen leveren aan een succesvolle zoektocht. Doe er uw voordeel mee en mochten we nog een tip missen, laat het ons weten zodat we de lijst aan tips kunnen aanvullen.

1. Dient er rekening gehouden te worden met geloofsovertuigingen? Kies dan bewust en ga na of er wel of geen alcohol of varkensvlees in het pakket aanwezig mag zijn. Informeer altijd goed bij collega's en voorkom dat het kerstpakket onbruikbaar wordt.
2. Bruikbaar is een 'GO' in 2019. Zorg ervoor dat het kerstpakket waardevol is en dat er bruikbare artikelen in het kerspakket zitten. Dit zowel op non-food vlak, als op food vlak.
3. Kleurrijk is een trend die we dit jaar veel terug zien. De kerstpakketten zijn kleurrijk. Denk aan de combinatie goud/zwart, rood/zwart, zilver, oranje of blauw. Vrijwel iedere kleurencombinatie is online verkrijgbaar bij Kerstpakketten idee.
4. Houdt rekening met de branche waarin uw bedrijf zich bevindt. Stem het thema van uw kerstpakket af op de branche waarin u zich bevindt.
5. Kies een zorgvuldige leverdatum. Het klinkt logisch maar sommige bedrijven laten hun kerstpakketten op de dag van de kerstborrel. De vrachtwagen hoeft maar een lekke band te krijgen en de kerstpakketten kunnen niet optijd geleverd worden. Wij adviseren een marge van 4 werkdagen tussen de leverdatum en de datum van de borrel.

Kerstpakketten showroom

Vanaf 100 stuks is het mogelijk om een afspraak te maken in één van onze drie showrooms. Onze collega's kunnen u vervolgens adviseren en bijstaan bij het assembleren van een maatwerk kerstpakket. Het voordeel van maatwerk is dat de spelende trends makkelijk in het kerstpakket verwerkt kunnen worden. Maak vlug een showroom afspraak en laat u verrassen door de expertise en kennis van onze adviseurs

De Top 20 Kerstpakketten

De top 20 kerstpakketten is gebaseerd op het zoekgedrag en bestelgedrag van de bezoekers die op de website komen. Let op: Het zijn dus populaire kerstpakketten die veelvuldig besteld worden. Neem een kijkje in de Top 20 Kerstpakketten en maak een keuze uit de meest bestelde kerstpakketten van Kerstpakkettenidee.nl. Leuk om te weten is dat de Top 20 samengesteld is uit maar liefst ongeveer 800 kerstpakketten.

Wat is de kerstpakketten trend van 2019

De absolute kerstpakketten trend is volumineus en kleurrijk. Een combinatie die we in de afgelopen jaren niet echt zijn tegen gekomen. In het verleden werd er gekozen voor donkere tinten in een thema kerstpakket. Denk bijvoorbeeld aan het thema reizen, koken of shoppen. Deze pakketten bevatte een mix van food en non-food. De kerstpakketten trend van 2019 is volumineus en bevat veel kleur. Een leuke trend die we momenteel al terugzien in de bestellingen die reeds gedaan zijn door bedrijven.

Vragen of onduidelijkheden over de kerstpakketten trends van 2019?

Neem gerust contact met ons op, onze kenners zitten voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur. De support afdeling is bereikbaar via de live-chat, telefoon, e-mail of social media.

Terug naar overzicht
+31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl Bekijk vergelijking (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. +31 (0) 495 84 32 42 (09/17 uur) info@kerstpakkettenidee.nl