De 5 populairste kerstpakketten trends van 2015

Bent u ook zo benieuwd naar de populairste kerstpakketten van dit jaar? Wij geven u hieronder enkele tips en trends, waardoor u dit jaar wederom goed voor de dag komt.
Om op de hoogte te blijven omtrent onze nieuwe collectie, actie's en leuke weetjes, kunt u zich geheel vrijblijvend inschrijven voor onze nieuwsbrief.

Hierbij de 5 populairste trends van dit jaar:

1. Themapakketten

Themapakketten zijn razend populair. De nieuwe collectie bestaat uit de thema's: Italiaans, Spaans, Belgisch en natuurlijk oer-Hollands.

2. Biologisch

Biologisch is een trend die al enkele jaren speelt, zo ook in 2015. Deze trend herkent men de laatste jaren ook in de supermarktwereld.

3. Familie

Familie is en blijft belangrijk in ieders leven. Kerstmis draait om het samenzijn met familie en vrienden en daarom zijn er ook dit jaar weer vele familiepakketten te verkrijgen.
De familiepakketten bestaan voornamelijk uit een mix van food en non-food, waaronder familiespellen en leuke cadeaubonnen voor pretparken en weekendjes-weg.

4. Food

Food pakketten doen het vrijwel ieder jaar goed. De samenstelling bestaat enkel uit food. Dit varieert van alcohol tot koekjes. Van a-merk tot minder bekende merken.

5. XL gevuld

Een trend die doorgroeit in 2015 is de trend van grote goedgevulde XL kerstpakketten. Hierbij hoef je niet te denken aan exclusieve en buitensporig dure pakketten, maar aan een pakket met heel veel verschillende en leuke artikelen.
De tip van dit jaar is een mix van bovenstaande.

Terug naar overzicht
+31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl Bekijk vergelijking (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. +31 (0) 495 84 32 42 (09/17 uur) info@kerstpakkettenidee.nl