Verfijn selectie
Aantal artikelen
Thema
  • Geen voorkeur
Product
  • Geen voorkeur
Voorkeur
  • Geen voorkeur
Kleur
  • Geen voorkeur

Het alternatief kerstpakket


Bestel een alternatief kerstpakket online op Kerstpakkettenidee.nl. Ruime keuze en de allerbeste alternatieven worden overzichtelijk gepresenteerd in de webshop. Door het ruime aanbod vindt iedereen wel een mooi en alternatief kerstpakket in onze webwinkel.

Betaal na levering Loop géén enkel risico en betaal de factuur na levering! Nieuw!
Gratis bonuskado Combikaart: bekende Diner Jaarkaart & Erop Uit Voordeelkaart. T.w.v. €74,95,-
Niet gevonden waarnaar u op zoek bent? Klik hieronder op de knop en bekijk al onze 800 kerstpakketten. Bekijk alle kerstpakketten mogelijkheden
Verrassend alternatief kerstpakket voor mannen en vrouwen

Vind het alternatief kerstpakket online

Ieder jaar weer is het de kunst om met een mooi alternatief kerstpakket uit de hoek te komen. Voor veel bedrijven en HR-medewerkers is dit een hele opgave. Juist daar is Kerstpakketten idee goed in omdat ze een breed en groot assortiment alternatieve kerstpakketten aanbieden. Voor de beeldvorming kunnen u mededelen dat ons assortiment ruim 825 kerstpakketten en eindejaarsgeschenken telt, opgedeeld in prijsklassen, kleur, thema, inhoud en non-food artikelen. Dat is dan ook de reden dat we ons het grootste bedrijf in alternatieve kerstpakketten mogen noemen. Naast de standaardpakketten hebben we ook een mooi aanbod mini kerstpakketten. Deze mini pakketten zijn verkrijgbaar vanaf €5,65.

Zelf een alternatief kerstpakket samenstellen

Als we denken aan alternatief, dan denken we aan termen zoals: origineel, uniek en nieuw. Stuk voor stuk begrippen die samenhangen met een mooi alternatief kerstpakket. Wat is er nu mooier om zelf een alternatief kerstpakket te laten samenstellen. Een soort van maatwerk kerstpakket geassembleerd aan uw eigen wensen. Zelf samenstellen van een alternatief kerstpakket is mogelijk bij een minimum van 75 stuks. Bij interesse is het belangrijk om vooraf even telefonisch contact met ons op te nemen via telefoonnummer 0495 - 84 32 42.

Even iets heel anders....

Een traditioneel kerstpakket is al jaren enorm populair. Echter, het is in veel gevallen ook goed om een jaar te kiezen voor iets heel anders, denk aan een Kerstkeuzecadeau waarbij de medewerkers op basis van een flexibel puntensysteem zelf hun alternatief kerstpakket kunnen kiezen. De keuze bestaat uit elektronica, eten en drinken, gadgets, dagjes weg, belevenissen, boeken of een donatie aan een goed doel. Kortom, de medewerker bepaalt geheel zelf wat hij kiest als kerstgeschenk.

Het kerstkeuzecadeau concept is bezig aan een opmars. Wij van Kerstpakketten idee zien dat bedrijven ieder jaar switchen van traditioneel naar het keuzeconcept en vise versa. Dit alles met als doel om ieder jaar verrassend en alternatief uit de hoek te komen.

Benieuwd naar de mogelijkheden van dit concept alsmede de cadeaus waaruit de medewerkers kunnen kiezen? Vraag dan geheel vrijblijvend een voorbeeld webshop aan. Hier zitten geen kosten aan verbonden en u ontvangt de informatie snel in uw mailbox.

Alternatieve kerstpakketten aanbod

Vragen over een alternatief kerstpakket?

De keuze is enorm en kan leiden tot vragen of onduidelijkheden. Mocht dit het geval zijn, neem dan contact op met onze supportafdeling. Zij kunnen u helpen met al uw vragen inzake een leuk alternatief kerstpakket. Voor nu veel succes gewenst met uw zoektocht naar de het mooiste alternatieve kerstpakket van Nederland. Gat de voorkeur uit naar een nieuwjaarsreceptie, verras de medewerker dan met een mooi nieuwjaarsgeschenk van Kerstpakketten idee.

+31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl Bekijk vergelijking (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. +31 (0) 495 84 32 42 (09/17 uur) info@kerstpakkettenidee.nl